機動戦士ガンダム閃光のハサウェイ 高達 閃光的哈薩維 三部曲預告

135 回覆
23 Like 5 Dislike
政府為左人民
你講緊新自護啊
ESFS 都有請5毛?
幾時先有高達前哨戰
你老味
咁快轉名呀你
要支持下
Sor 記錯咗,香咗係導演
嚇撚得我
因為只係好記得傳言因為魔神個staff入面最大粒個位唔喜歡機戰,所以一直唔比入,仲話過除非佢死咗,直到16年導演死咗之後到18年入機戰X以為承諾對現
呢個咪就係廣井王子個傻閪講既lor
入機戰X果陣去到今日都比人恥笑緊
不過前哨戰個版權問題真係作者方同笨大有生之年都未必搞得掂,最近出得返模型先算有署光
其實一路唔明點解要叫佢不肖子
佢搞革命又冇搞到佢老豆
最後仲俾人過一棟,要老豆處決自己
純粹因為細個誤殺咗阿寶條女?
試想想你生個死出嚟養到你咁大,之後起馬反搞搞震(唔係軍人偷軍用機出去搵女),之後又搞搞震拎高達去搞革命搞9埋林自己,最後死埋無仔送終,算唔算不肖子?
試想想你生個仔出嚟養到你咁大,之後起馬反搞搞震(唔係軍人偷軍用機出去搵女),之後又搞搞震拎高達去搞革命搞9埋林自己,最後死埋無仔送終,算唔算不肖子?
漏咗佢馬反佢偷軍用機出去揾女之餘仲要殺寶少條女=攻擊友軍,殺埋友軍,佢事後無打靶相信係一男子因素,0083個艦長死得唔抵
咁馬反阿寶條女都係擅自出擊
一個係為咗保護隻艦出擊,一個係為咗揾女人仲要殺友軍,殺友軍已經好大罪啦,加上條女都死咗但哈薩維無死喎,唔係佢老豆照住真係唔信佢有命出得返嚟
不孝子又唔算嘅
佢衰在冇主角光環啫
姬絲丁!!!!!!!!!!!!!
不肖子小說係跟返 0093小說版
所以寶少條女 唔係佢殺
咁睇劇情可能有變數喎,笨大UC係一向跟返動畫喎

手畫
雷霆我覺得算ok,最少d動作流暢同無一快就變形
閃光夏沙威係接貝積加子嗣
入面根本無菁呢個角色
仲要夏沙威係親手殺姬絲,冷靜啲用軍方立場睇直頭係立大功
明白,咁就要睇咁次動畫化會唔會大改,跟返動畫定小說,但一貫做法動畫機會高啲,仲可以魔改設定加多啲MS出模型搵食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞