[NBA] [M記嘉大] 2018-2019 魚腩刺球迷專區 (22)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
但如果內線冇肉盾掩護,g 位都好難搶板
Okc都係因為水行俠龜先咁撚爽
Grant哩個x factor不可或缺
小白開張20m一年唔過份啦
Murray仔打得正正常常 開張中產都可以掛
小白開張20m年唔過份啦
Murray仔打得正正常常 開張中產都可以掛
白仔下年再煩都可以
Murray真係唔知開咩價位俾佢
唔要murray啦 有冰科已經足夠

不過murray今年傷左真係條命唔好
唔續murray仔我改命加離開刺區
留就留到嘅 不過價都唔會好
佢而家個處境真係好老尷
明明kawhi走左
佢咁有野心嘅性格心諗重唔養到佢變親生仔
然後傷左不特止
重要爆兩個癡線佬同佢爭老正
真係舉住white個stat壓佢價
冇攞防守二陣嘅我覺得24-30m/4yr我覺得合理
但係佢攞咗個二陣但又大傷過真係好難估價,大膽估計28m/4yr第4年team option或者14m/2yr full guaranteed
主要係佢想proof個年就傷
Court vision同得分都係未知數
然後好死唔死爆個white
呢幾場得分同court vision都完爆佢
GAY仲難諗…側翼佢真係好有用,有佢可以解放曬ddr同lma,但傷多又唔係後生…唔知點開價…
仲要小白啲防守真係唔差
如果murray肯練三分 再搭小白真係無敵前場
牙科取代毛巾個位就搞掂晒啦
金塊之後
白仔:隊友都是冇撚用的
冰科始終放bench增加火力對廁最有利。可以
正選:White Murray DDR LMA 白腸
bench: 科 巾 gay 意粉 毒瘤
跟住睇下芹菜練成點
我會開30-36m/3yr 金額遞進,再高啲就唔match, 一來真係俾唔起,二來無謂阻住gay攞最後一份大約
話說今日小白blk完grant個下落地好恐怖 好驚佢又傷
同埋白仔個成長級數係指數級咁上
Murray都跟唔到
金塊之後3場 每場只炒一球
主防mvp級怪物 硬生生互屌
今場救命clutch 3分
生命硬block
多數要入腦震盪程序架啦
俾芹菜上黎試下俾龜龜屌係咩滋味
starter一定要小白murray ddr其中兩個開發到穩定3分,唔係會0spacing
bench就你死定我亡陣,睇下骰唔骰到6
步行者都屌贏牙龜 我改定名都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞