[NBA] [M記嘉大] 2018-2019 魚腩刺球迷專區 (22)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
如果25無傷 馬刺幫佢拎到冠了
個年嘅lma其實唔勁 俾pop搞到四不像仲搞到trade me
不過kawhi夾唔到lma就真嘅
嗰陣咁講好正常姐,成班嘢仲發緊夢靠兩粒星打生打死,仲要西岸嗰陣輸一場已經可以谷底
而家其實都係
差唔太遠嘅勝差
技術上其實應該夾到,不過刺嗰陣想圍住kawhi打,要犧牲LMA,加上kawhi唔想打翻3D。邊個諗到條25跟住會反架
如果牛仔節嗰期都仲keep到嘅會好啲嘅 唔係就好似上季咁4,5隊泥漿摔角
佢唔肯打返3D可能係其中一個主因 佢要球權刷數據R合約 不論個人合約定鞋約

倒水就最叻
唔覺叫得上刷數據 果年kawhi效率係恐怖到可以單核同勇士鏈
果年以佢做核心就一定架啦
Td: ddr come to me your treatment is coming
只係兩個finisher夾唔到
Ddr雖然有時膠啲
但都派到餅
主要係兩個都要hold ball,唔係嘅話有隻pg派牌就得,但嗰陣波到佢兩個手就停住咗,lma你宜家睇翻其實佢交到貨,但嗰陣真係要佢做dirty work同軸,搞到佢鳩鳩下
正所謂龜龜膠重有pg執屎
我地ddr膠有lma
白仔球星之門已經開左
佢入唔入到去就睇佢keep唔keep到
最多咪又係第二個slow mo
咁講真慢撚冇佢咁癡線
開咗八門
垃圾刺好幾年無一隻guard可以全速爆入去上籃喇
慢撚仲未打起信心仲係傳波第一
但小白今日第四節OT1証明佢有自信帶住隊波打
佢對位係牙龜 今日佢表現收晒貨
佢真係點都要留
仲要有組織有防守有剷籃
勁撚過慢撚喔,除咗搶版我覺得仲勁過 Murray 添,murray 上季進攻上怯咗d,明明draft report 話佢攻>守,點知調轉
其實好正 如果打小球 一隊有咁多識搶板既面 可能係新時代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞