[A/I] 刺客教條:起義 Assassin's Creed Rebellion (2) - 幾時先開第5區

901 回覆
2 Like 1 Dislike
已更新
已更新
已更新
已更新
已更新
已更新
欣賞你
已更新
已更新
已更新
已更新
已更新
已更新
已更新
已更新
已更新
想請問主線卡25關是咪正常?
另外有塊石卑,是咪應該俾maria? ezio仲係得三星

應唔應該升埋尤瑟夫?未有傳奇跑手
升卡珊卓純粹有愛,感謝中撚哂伏
主線卡廿五係好撚正常
2.5.0更新嗰陣 我所有common rare epic +部分legendary 5星 39lv 都卡咗喺主線廿五

睇ching你條team 好多epic有五星
依家你要做嘅 係將所有epic以下角5星咗佢
Rosa yusef Alvaro mayya Luciano 都要衝50lv
每日刷區五搜括 睇下有冇中稀有材料 有嘅就合武器
得嘅將尚同吉羅拉莫5星 前者輸出坦 後者高火力

至於石牌 你冇五星legendary 角就可以留定先

主線廿七要求Alvaro 有五星武
廿八要求輸出同坦要五星裝齊 外掛healer五星武

同埋Kassandra 好廢 佢細路好用d
好多legendary 都得legendary 個名但冇用
傳奇跑手就唔好理住 嗰隻新出 全世界冇人有佢五星
我主25都未過到, 唔會打到尚同吉羅拉莫碎啦
同埋依家先返300本大exp書...一隻50都升唔到..
exp書都係要打哂啲手稿關嚟刷?
基本上epic打到嘅都5星除咗mario
啱啱出咗粒5星材料, 餵咗落lucas度
聽人講Bayek 都係神角?
跑手神角係新嗰隻kenway?, 上次都有課$78因為有愛

基本上依家無手稿都無咩做到, 只好刷手稿升LV
唔該哂巴打教學
感激, 都係慢慢繼續升LV先
已更新
已更新
已更新
已更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞