【爆相爆片】全裸大媽進擊大圍中學 學生驚慄尖叫

165 回覆
430 Like 7 Dislike
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190110/59126902

朋友之間輸賭,間中都會吹到波咁大話「輸咗我裸跑」,但現實又有幾多人會找數?不過呢,大圍呢位大媽,就真係唔知玩咩玩到咁大,竟然當街裸跑,嚇到途人O晒嘴,噴晒飯!

讀者劉先生今日下晝近1點,喺大圍見到咁驚心動魄嘅呢一幕,當時佢由積泰里一幢大廈,見到一位光脫脫嘅大媽,同警員對峙,其間不停向住附近一間中學大叫,片段見到,一男一女警員雙手捉住大媽,但大媽依然周身郁,最終警員一下反手將佢按落地,另一位就好貼心咁幫佢冚上毛氈遮住,之後又尷尬地行開。過咗冇耐,有一男一女便裝警員趕到,最後大媽由救護車送院。劉先生話當時咁啱係中學午飯時間,一班學生見到即刻尖叫,更加有人歡呼。

事件極速喺網上瘋傳,其中一張相影到身材肥胖嘅大媽跑經現場,不過相中嘅亮點,並唔係大媽,而係旁邊兩位職安真漢子O晒嘴嘅表情,佢哋呢個年紀,咩風浪未見過吖,但而家俾大媽嚇到呆咗,真係「紅都面晒」呀!

大圍呢位大媽當街裸跑,嚇到途人O晒嘴。(讀者提供圖片)
更加有人歡呼
😂😂
賭咩玩咁大
進擊的巨人
求學生心理陰影面積
賭輸左
找數姐
奇行種
可能個肥師奶就係肯找數既連登仔呢
奇行種 !
ching 無碼版
人型生物
求原圖
睇圖打格都怕,搞咩成班人係咁要無碼
人型豬
歡呼
呢啲都無圖
屌你地盤佬平時叫開雞都嚇到呆咗
因為普通嘅女人已經滿足唔到樓上班連登仔,要有啲重口味嘅剌激佢哋先射到精.
收到風係肥絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞