[可能係連登第一個]交換技能Post

717 回覆
131 Like 3 Dislike
識:
打機(lol, over watch, 2k,爐石)
gym(新手 玩緊)
打籃球
打壁球
打羽毛球
其他運動都有玩過下
可以一齊玩 同交流

想學:
行山
踢波
打拳
其他運動都可以
唱歌
彈琴
英文(讀緊大專)但英文好差

可以pm我

巴打有無興趣一齊踢波打拳
我唔識

可以玩下
可以教:
蛙式
自殺自由式 (唔識呼吸)
撞人溜冰 (唔識煞掣)
普通踩單車 (唔識花式)
小號 (十世無玩)

想學:
英文
彈琴
所有水中水上運動
溝通交流
Photoshop
攝影
露營
其他都可以

可以一齊學試玩

我啲技能點唔夠專精

https://t.me/miminana
識:
甜品
結他
踩單車
想學:
畫畫
裝修
英文
日文

TG : siu623
識:
甜品
結他
踩單車
想學:
畫畫
裝修
英文
日文

TG : siu623
識裝修全科 速成 識學 中西煮食 英德日文
識:
1. Illustrator, photoshop, indesign
2. 藝術文化
3. 畫畫(素描,水彩,塑膠) [普通]
3. 識少少it( website coding html,javascript)
4. 手工藝(整禮物, 輕黏土, 織頸巾)
5. 煮飯(家常便飯), 甜品(焗&免焗,需提供焗焗)
6. 普通羽毛球水準(做到對手練習)
7. 照顧小朋友(幾難搞都搞得掂)

想學:
1. 3d max, autocad
2. 西洋書法(calligraphy)/中國書法
3. 室內設計
4. 鋼琴&小提琴 (學過基本)
5. 手工藝 (皮革, 刺繡, 拉花, 織布, 插&束花)
6. 弓箭, 騎馬, 溜冰
7. 英文 (讀,寫,講)
8. 防身術

有心教/學請加 tg

tg@karman219
識:
踩長途單車
求生露營

想學:
鋼琴
唱歌
日文
英文
識:
踩長途單車
求生露營

想學:
鋼琴
唱歌
日文
英文

Tg:p2tle
想學打鼓

有野諗唔通/想解決想傾 可以免費輔導你(有相關專業)

Tg. Isisgood
想學打鼓

補充

想學打鼓、健身

技能:
社交技巧 、表達技巧

識:
影相 / 執相 / 基本燈光setting
Photoshop / Premiere / 基本AE

想學:
木工 / 電子器材維修

tg: https://t.me/gnufaka
Give:
2D/3D設計軟件如Photoshop illustrator cad rhino revit 等等
英文 游水 poker 畫畫 影相 飛鏢 手工藝 (木工模型最熟/其他都無問題)

想學日文/意大利文/結他/鋼琴

Ps.人在外國 最好揀d可以傾電話教既 不過間唔中會番香港 約個時間就得

仲有想學煮野食,自問自己煮得唔錯,但如果有大廚係度分享食譜我都會好想學

識:
MMA,跆拳道黑帶,巴柔啡帶,學左四年泰拳

鋼琴八級

冇咩特別想學,不過想教下有興趣學啲防身功夫嘅巴絲

[member]巴打仲開班教人防身功夫?有興趣呀
如果巴打唔介意可以教埋鋼琴?(有基本考過三級,但好耐冇彈) /member]
冇乜技能
剩係識打下波同做下gym

想學:
影相
日文(毒撚睇開動漫 都識聽少少,但想學多d)
學過:
少少油畫
打波但唔叻
整皮 基本縫線個啲

想學:影相
tg kohaaa
識:

鋼琴八級

我想學防身功夫啊 你係絲打?

巴打呀
留tg先,我仲諗緊可以係邊度教

我可唔可以join黎一齊學?
三個租康文場,我有學生價

我想學
識:

鋼琴八級

我想學防身功夫啊 你係絲打?

巴打呀
留tg先,我仲諗緊可以係邊度教

我可唔可以join黎一齊學?
三個租康文場,我有學生價

我想學

唔知你地搞唔搞得成
不過都留個 tg
nightd1

有興趣呀屌
可以教:
蛙式
做Gym
日文(N4)
英文書法Calligraphy (新手)
理科野
神秘學研究下

想學:
西班牙文(學過少少)
德文
皮革

其他野都可以一齊研究下,學下

https://t.me/alberteinstein haha
可以教:
蛙式
做Gym
日文(N4)
英文書法Calligraphy (新手)
理科野
神秘學研究下

想學:
西班牙文(學過少少)
德文
皮革

其他野都可以一齊研究下,學下

https://t.me/alberteinstein haha

留多次tg 先
alberteinstein haha
識:
長跑
行山
Drum set, cajon
露營
影相(非專業)
Lightroom執相
同長者相處

想學:
鋼琴
克羅地亞/捷克/葡語

英文
數學dse
structural design

language (日,法)
打速成
溜冰
運動

巴打有無tg
想學結他 健身 英文

識鋼琴
識:
1. Illustrator, photoshop, indesign
2. 藝術文化
3. 畫畫(素描,水彩,塑膠) [普通]
3. 識少少it( website coding html,javascript)
4. 手工藝(整禮物, 輕黏土, 織頸巾)
5. 煮飯(家常便飯), 甜品(焗&免焗,需提供焗焗)
6. 普通羽毛球水準(做到對手練習)
7. 照顧小朋友(幾難搞都搞得掂)

想學:
1. 3d max, autocad
2. 西洋書法(calligraphy)/中國書法
3. 室內設計
4. 鋼琴&小提琴 (學過基本)
5. 手工藝 (皮革, 刺繡, 拉花, 織布, 插&束花)
6. 弓箭, 騎馬, 溜冰
7. 英文 (讀,寫,講)
8. 防身術

有心教/學請加 tg

tg@karman219

絲打可唔可以一齊學英文?
識 屌閪 打飛機
冇野想學
想學唱歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞