屌你老母連狗係咪想成為全香港第一詐騙網站同一條龍翻版搵錢網站又仙人av網站又ebb動畫網

279 回覆
91 Like 144 Dislike
原來你d漫畫link有拎版權 好威啊 google drive imgur呢d=有版權
自己起個網出嚟就侵權

up上drive比人睇就唔侵權 神logic
負皮=我講得啱
正皮=我冇講錯
唔係cap水根本就冇人理啲咩正唔正版咁正義
最撚好笑就係今次單嘢好多有意無意拎高登嚟掛勾做高汁論壇嘅post,算吧啦,翻身唔到㗎啦
等班狗追擊下我
明明呢個 post 除左 #30 話"叫人回
家支持林早洩"之外就無人提過高登,仲要條傻西講完無人理過佢

請問除左仙人相關既post之外閣下仲有冇喺其他post追擊果啲借啲意提高登既人?

個撚個屌仙人既 post 都見你拉撚埋高登連登黎講轉移視線,唔知仲以為林早洩殺左你全家

高登打手死全家
我嚟抽水㗎咋,你敢講高登打手死全家就ok㗎啦
咁究竟除左屌仙人既 post 之外閣下仲有冇喺其他高登打手出沒既 post 抽水啫?

如果無既話好難令人相信你唔係喺度轉移視線喎
我話一句,就有人即刻起晒鋼,我再回佢咋喎,幾乎次次都係咁
你咁撚得閒咪跟返嗰兩個post嘅storyline,睇返根本次次都唔係我講起高登先,而係個post本身就quote緊高登內容,你講到我發起咁,不如話根本呢度就有人係咪都拉埋高登講啦,我再串下高登垃撚垃已經燒到佢哋,我希望你唔係啦
即刻答唔到
你都up龍珠特攝片
姐係我up就侵權 你up就冇侵權? 特攝係巴打post出嚟
D人話圖床問題睇唔到百度同某網
睇唔到就侵得權? 講緊歪理

cosplay圖你全部問晒授權先post? 讀法律
睇唔到=冇侵權。。。。
有堆以前拍落既個攝都未執

不過搵個地方貼真係難
你真係好嘢咁都可以兜去第度
唔好比佢停
自己無睇老番先好企喺道德高地屌啦唔該
push
pish
呃左好多高登cdrom過來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞