屌你老母連狗係咪想成為全香港第一詐騙網站同一條龍翻版搵錢網站又仙人av網站又ebb動畫網

279 回覆
91 Like 144 Dislike
嘩 多謝曬 買100不如唔好買
唔講以為買咗十萬九千七
佢回避左你果幾條問題。。。
佢算答咗我1
但個少少叫咩誤導
仲有大部分嘅正/負評都係初期形成
以前段的討論實正評居多嫁
你後面點屌單嘢都唔會notify到前面比正評啲人
說到底正負評只係參考 唔代表乜
得台主先咁着緊
即係你有賣

logic係邊度 我笑咗
你想之後有人搞買賣而你又比人劏

當你水魚咪支持班人有得佢地落去lo

cls
唔準你咁話台主 台主唔係弱智既
陰謀論都要比論証 論據 唔係只係無理嘅指控
btw 你明唔明我講乜
正負評只係初段風氣走向 唔代表乜
字中我無支持/反對 仙人av網站
因為呢個係後話
我回答緊你 point 1 正負評有誤導
井狗大戰連狗哈狗
邊個話玩緊陰毛講一向都係願者上鈎
我以為你講正/負評買賣

無諗過你咁易離題
一開前面就釣左成堆ebb 有份既會員

你覺得真係咁岩咩

唔覆仙人果度你可以當成同連生一樣擺明唔會理
我再講多次 如有av版權問題點解唔去搵版權持有人討論?
係呢度你想討論咩?

另外 ebb同仙人唔同 仙人疑似拎啲盜版去收你錢? Ebb都無收你錢
如果你覺得唔啱的話 你唔舉報字幕組/myself 甚至係動漫花園....etc
我立場就係佢唔係收我錢就ok
呢個應該亦係動物台大部分人睇法
唔信台主你自己開post問下啲人傾向支持比月費錢定睇字幕組算
問人啱唔啱其實唔會有共識 人人都有唔同價值觀
仲有我係呢度話啱定唔啱有咩用 同泛民遊行聲討有乜用?
佢既模式同bili好似,你覺得會咁岩咩
泛民賣港早十年前已經唔信叫人咪投民主黨同反司徒華
姐係無証據啦
只係你覺得佢想學BiliBili

有先再討論啦 咁多假設下嘅情況點討論
似又點,講到bili犯法咁
ebb幾時分股份
台主逼到連狗同仙人割席
人地報埋警
【警告】
本主題已被投訴為商業宣傳內容及可能含有詐騙行為;由於本主題內容仍在爭議中,會暫時保留本主題及保留會員討論空間,敬請會員切勿輕易透露個人資料及進行來歷不明之交易。

【仙人製造】CableAV 收費表、平台特色及事前推廣
https://lih.kg/935507
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞