[京阿尼]吹響吧!上低音號 / リズと青い鳥 [2[

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
係囉 中二病又有得上 低音號反而無
啱啱重睇第一季
原來sunfest 喺5月初搞
真 完全唔明

京阿尼依排都幾忙
為左等FD一齊睇(用左張2人飛), 星期日晚先睇

睇完想講:
-我要死了
-久美子好可愛
-新人醬, 新人君(貓系正太)好可愛
-parade服裝設計100分
-攝影監督100分
-好色情好感動
-感覺我同久美子一齊生活咁, 我同佢一齊成長咁
-好驚佢唔再出, 想一直睇到佢上大學
-想同久美子拍拖拖
-久美子好可愛
-我要死了
-起碼睇多十次
-抽角色襟章, 最尾幾個都中到久美子!!!!!!!!
(下略)

三年生應該會整埋落去,大學真係唔知,原作都未出到
久美子一向都好可愛

呢度有啲巴打都睇咗,用劇透討論都唔係話唔得
應該都係得紫羅蘭,小林家同電氣目錄係製作進行緊
武田都開新坑啦
就算有大學生篇都應該係好遙遠嘅事
[member ][member ][member ][member ]删返啲space直接打字就ok[/member ][/member ][/member ][/member ]
佢應該可以同時寫多過一本
二年生篇好似都係第二季差唔多完先開始寫
ろけ有睇唒
最近睇緊佢本 その日、朱音は空を飛んだ
啲人物關係嘅描寫好正
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=3359396

除咗依個有冇再update d嘅朝聖map?
唔見佢有リズと青い鳥 d地方
希美坐山望天問神個幕呢?
淨係想知兩年一作既山田團隊做緊咩
https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=3359396

除咗依個有冇再update d嘅朝聖map?
唔見佢有リズと青い鳥 d地方
青鳥一直係學校無出過去
結尾先出左校門落樓梯
希美坐山望天問神個幕呢?

揾唔到map,不過可以揾日本仔啲聖巡遊記睇吓

京阿尼依排都幾忙
應該都係得紫羅蘭,小林家同電氣目錄係製作進行緊
淨係想知兩年一作既山田團隊做緊咩

紫羅蘭 石立太一
小林家 武本康弘(應該)
電氣目錄 不明
石原立也就上低音號,睇吓做唔做埋3年生

就算唔係做監督都會畫吓其它作品分鏡演出
其它內部野真係唔知
明日香學姐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞