德國妹去睇BTS演唱會睇到喊

142 回覆
90 Like 160 Dislike
支持
我睇red velvet bts EXO mamamoo izone都會喊(不是哂命)
我睇red velvet bts EXO mamamoo izone都會喊(不是哂命)

mamamoo有taste

mamamoo有taste

多謝

打飛機啦 廢柴 屌你老母

咩事濛仔咁激動

敗走
德國人連蛔都歡迎,鍾意死泡人妖有幾奇
唔關國家事 係純粹bts太勁

人地K-pop 一次 將音樂, 跳舞文化 帶去全球,
唔只BTS, exo, NCT , seventeen , big bang, 都有翻咁上下fan base,
仲有鹹濕仔撐 black pink, twice , momoland

認真,依家亞洲除咗韓國,仲可以有其他邊個亞洲國家潮流文化傳到歐美?

大把鬼妹中意日本潮流文化
人地K-pop 一次 將音樂, 跳舞文化 帶去全球,
唔只BTS, exo, NCT , seventeen , big bang, 都有翻咁上下fan base,
仲有鹹濕仔撐 black pink, twice , momoland

認真,依家亞洲除咗韓國,仲可以有其他邊個亞洲國家潮流文化傳到歐美?

日本動漫係世界第一囉
sj紅到南美 之前仲win咗個billboard fandom no.1 全球最大fanbase
bts依啲更加唔洗講 紅到爆

根本亞洲得韓國音樂上得大枱
收啦死韓狗
你老母俾狗屌呀

接受現實啦BRO

想像到條毒撚面紅耳赤咁打字就嚟撳爆個mon個樣

日本動漫係世界第一囉

10年前係
係香港啲審美觀先奇奇怪怪停留喺十幾年前
鍾意啲成面鬚嘅牙叔
咩年代呀 有小鮮肉唔睇睇麻甩佬

呢樣真
sj紅到南美 之前仲win咗個billboard fandom no.1 全球最大fanbase
bts依啲更加唔洗講 紅到爆

根本亞洲得韓國音樂上得大枱

韓國真係一個好尾機既國家

韓國真係一個好尾機既國家

駁唔到
https://youtu.be/Vcr2wOkiPE0?t=853

無可否認泡菜仔近年真係幫亞洲人攞返好多面

點解啲人會搵佢影相?
https://youtu.be/Vcr2wOkiPE0?t=853

無可否認泡菜仔近年真係幫亞洲人攞返好多面

最尾個句真
唔係韓狗 人地真係識你亞洲人老鼠

日本人呢?

不過我都理解嘅,作為優等民族又點會想認自己係亞洲人
你老母比狗屌
鬼妹黎講算樣衰wo

求你送佢比我屌
鬼妹黎講算樣衰wo

求你送佢比我屌

韓國呢樣真係好勁
日本一隊jam project已經屌打垃圾韓狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞