蘋果廣告製作公司(8)

1001 回覆
81 Like 58 Dislike
繼續
lm
大家小心,部份打手都係新會然

幫補返相關廣告
第8

跟左個話題咁耐,我諗左樣野。
二十世紀少年入面嘅血色大除夕。
首先個故仔係某一個組織本身諗住係想係一個地小但係人口稠密嘅地方發動恐怖活動,所以佢地就就搵左當地一個有十分知名嘅會員去辦一個集會活動。
咁個知名會員可能因為知道左個組織會發動恐怖活動,所以個知名會員就用個匿名去賣廣告,希望大眾會有所行動,而個廣告歌係想暗示個知名會員嘅真我同良心,點知佢發覺竟然冇人有留意到佢想表達嘅野,所以個知名會員唯有親自去腰斬呢個集會,因為佢知道有機會會俾組織發現到佢呢個背叛嘅行為會危害到佢自身同家人,所以有感而泣。

申利純屬鳩噏
所以佢暫時仲會係深夜繼續賣廣告。只不過可能開始有某啲會然開始懷疑佢,所以佢冇去取消個活動,只係希望可以減低個傷亡數字咁掛,或者可能係個知名會員其實係背後開始行動梗,最後好似健次咁救返嗰個地小但人口稠密嘅城市

咁更加容易發生意外
頭先上通訊局個網投訴完個廣告
強烈建議大家唔好再親身踩線,人身安全要緊
留名
唔明點解啲人將矛頭指向關心依件事嘅人
認真討論下分析下又笑人on9點點點
真係好想知果啲人平時又係咪做啲好有意義嘅野
定還是攬住份垃圾工每日嘻嘻哈哈咁過世 社會上咩野都唔想理
果啲人直接block user算啦
一致唔好理佢地,佢地講咩都冇用
晚晚要睇到先訓得著
秒數果到我覺得諗多左
CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞