有男朋友 但鍾意左另一個

49 回覆
2 Like 76 Dislike
請善用起底功能
唔講你個concept 但用忠誠呢個字會唔會有啲怪
用誠實好似好d
佢犯既大錯就係畀人chok到,下次唔會再犯
係。同男朋友有坦誠傾過哩個問題,我同佢講。如果有一日佢覺得已經唔愛我,一定要坦白講出尼。我唔想比人欺騙。其實鍾意左另一個,然後佢已經覺得唔再愛我,除左分手有咩選擇?唔通因爲已經唔愛我,但同我結婚,再永遠同我一齊?咁佢個心唔係我到,我霸住佢個人,我又會開心咩?佢夾硬同一個已經唔愛既人一齊,佢又會幸福快樂?鍾意另一個唔可以話係背叛既,但暪住另一半同另一個出街,發展,就係賤人仆街。? (拍左5年拖重好sweet暫時)
臭雞 快d 分手去比人屌啦
補充:同埋講真,唔係因為出現左另一個女人,所以佢唔愛我。而係佢一早遇到另一個女人之前已經唔愛我,因為當你愛一個人,個心有佢,你攝唔落另一個的。但分手時千其唔好講係因為有第3個人既出現,會做成2次傷害。同埋唔同有另一半暪住對一半同另一個人出街,發展,係對另一半既尊重。
傾咩?
其實拍緊拖會鐘意另一個係好正常嘅事
但你同現任嘅經歷、感情
係新個個唔會比得上
新個個只係新鮮感
回想一下你同現任當初係為咩一齊
你又鐘意佢啲咩
感情點解咁難長久
係因為兩人都要經歷好多呢啲新鮮感嘅挑戰
就算到你結咗婚
你一樣會遇到你覺得好鐘意好合適嘅人
但係咪每次都要換一個呢
鐘意可以在心中
但要制止自己再進一步
過一排就會無咗呢個感覺
如果唔係你永遠拍唔長
講到尾 鐘意同愛其實兩樣野
邂逅一個新既人 永遠都覺得佢好完美
因為未睇清佢既所有野
好有新鮮感就會鐘意

係認真對待段感情既
應該知自己少少沉就完全唔好再見個個人 同埋思考到底同另一半係咪一直有問題未解決 或者一直冇好好相處過 用時間去嘗試修補啦
未出現
我個ex又係咁而離開咗我
你都快啲分手 同新果個一齊啦
多個人同我一齊圍爐
臭雞
高汁回覆, 一洗連登憤青形象
諗清楚

新果個未必有你想像咁好
可惜好多人都唔明
有個超過5年既男朋友
去馬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞