論文逼近截止期 女教授聘傭兵殺進ISIS戰區救出博士生

193 回覆
1167 Like 7 Dislike
文筆咁垃圾,咩人寫架??
source呢
改編成電影有睇頭
全副武裝
會易明d
命都無仲講錢
睇到個標題笑左出聲
你點理解句野?
其實件事真定假?
點樣可以被圍困仲寄到封信俾個女教授
交功課呀屌老你母
https://www.staff.lu.se/article/rescue-operation

“At that point I had no hope, I was desperate. I wanted to tell my supervisor what was happening, I had no idea a professor would be able to do anything for us”, says Firas Jumaah. Instead, he asked her to remove him from the doctoral programme if he was not back in a week. That served as the catalyst for Charlotta Turner.

“What was happening was completely unacceptable, I was so angry that IS had found its way into our world, exposing my doctoral student and his family to this and hindering the research”, she says.
教授:新藥formula個孤本係佢篇論文度,佢死咗就乜都冇
救佢係因為個人嘅價值
你估個個都讀到phd 咩
佢嘅知識同佢嘅能力
依d唔係用錢可以買到
教授:No excuses for late submissions
學生:仆街 我都係想搵個好啲嘅藉口要多少少時間做啫
返工未呀
口中念念有詞:
我要返工......我要返工......
無啦啦返去做咩

女朋友有危險所以趕返去?你又唔打得
如果根據篇文所講

事主 其實無被ISIS捉左
只係 事主 家鄉被ISIS佔領, ISIS周圍搜尋平民
事主躲藏在一間工廠入面

至於果4名傭兵, 應該是秘密潛入佔領區, 然後一邊避開ISIS, 一邊去到事主既位置, 再將佢帶走
過程入面, 應該是周圍躲藏, 盡量唔好比ISIS發現, 唔好同ISIS交火

對於4名專業退役特種部隊來講, 其實唔難
成件事好撚型
可以拍電影
交咗paper先好死啊
睇這個殺手不太冷時第一次學到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞