論文逼近截止期 女教授聘傭兵殺進ISIS戰區救出博士生

193 回覆
1167 Like 7 Dislike
僱傭兵,一般都係退役特種部隊成員,對住isis班民兵級質素綽綽有餘啦,你估派你呢類打壞五毛去咩,冇咗個鍵盤你甚麼都不是
班傭兵邊到請 建國不是夢?
仲有知唔知請隊傭兵要幾錢
仲要無支援底下入包圍圈救人
接果個都傻仔啦
瑞典
優質國家 一條命也很重視
傻仔真正美軍退役傭兵多數係顧問黎
真係要落場打既都係做火力支援
深入敵陣都係雜牌軍 黑人
試過十號風老細渣車去樓下接我返工
係係係
雜牌軍
最撚醒係你
美國病人嚴重咳嗽 竟咳出支氣管

http://lih.kg/bQwwrS

香港啲體記係咪垃撚圾到咁呀?

http://lih.kg/bKvMgS

質疑新聞報導還質疑,俾啲point 好撚心有力小小啦,一句你唔撚信就係假,你邊撚個啊垃圾仔 俾啲示範你,學下人地點樣屌柒垃圾妓者fake news先好出嚟吠啦
咪撚理佢啦 十足十以前讀小學明明無野問都仲要懶係認真投入舉手問問題啲懵撚咁
想知用左幾錢?
要4年先還得曬
分期付款

一部電視最多咪兩三個月人工 咪又係有人會分兩年畀
條友支那5毛黎,周圍搞搞震、釣魚

MGS
香港就冇咁勁係由老細救
不過就係啲員工死人跳樓都要自己死返公司
我諗就算isis嚟香港捉人
香港人都會成龍上身
為嘅就係返工
信咪信唔信咪負評上一頁囉咁都要撐
傭兵呀屌你,打仗多過你打飛機啦睇小人
香港嘅話應該係打仗都要返工
依個真,條靚仔出番黎到依加4年內搵到嘅錢已經差唔多還哂救佢嘅費用,之後嗰幾十年佢搵到嘅幾其實夠救多佢幾十次
瑞典專出藥廠,仲要係瑞典讀chem phD 賺既少唔到去邊
加上北歐國不嬲有錢,幾十萬港紙可能可以請到一班東南亞人自告奮勇 同人唔同命
香港有無得眾籌請班顧傭兵去救菲律賓個4個香港人?
又係呢個哥是個傳說嘅柒頭
舊年係某個post俾人撚到一楝都冇,而家仲咁上水
*敢
重點係睇黎佢最後份論文都冇咩價值...
女教授顯然很重視博士生,與他所負責的,眼看就要到deadline的論文。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞