【FF丨互動】假如你是林鄭月娥的老公 (2)

1001 回覆
306 Like 4 Dislike
驅風不可長
驅風派要加油
明明投票大家都話要私煙
快啦快啦 等多陣
好彩
但投之後女角色年齡個度
青春派又大勝驅風派
到底邊邊先係主流?
風格隨時會變咁 好緊張
樓主走火入魔,成個po同反攻大陸變到一d關系都無 其實佢同棋靈王一樣,都係借d 而將自己變態一面表露出黎[ ]
北韓篇完左 會去返反攻大陸主線
私煙食咗仙丹回復青春
唔知點解見到呢句"這時,他大叫 : 「悟空...悟空...我要射啦...」"
我個腦出現左羅家英把聲
屌你老味幾驚呢次第一個回覆係A
下次我一定要搶到為驅風派爭光
B
B
唔通北韓編會成為青春派嘅天下
屌你老味 林鄭老公憑咩食張曦雯!!!!!!!!!!
食後生女食到馬上風
我屌你呀
青春派努力呀
師兄好波
你正在猶豫不決,到底那個是好?

你看見曦雯的小穴,又緊又多鮑汁,而且十分粉嫩,算得上是一等鮑 !
相反,司棋姐的尻穴不知道被多少男人品嚐過,像牛肺一樣黑
你頓覺牛肺鮑實在過於嘔心,於是決定與曦雯性交。

「我已經決定屌邊個啦 ! 雯雯 你過黎 ! 」
曦雯聽見大喜 ! 於是自動自覺地打開雙腿,讓你進入。

你慢慢將巨龍插入,只感覺到被嫩肉包住下體的快感和溫暖 !
你開始抽動起來,你喘氣地叫 : 「呼...啊....」
曦雯嬌喘地 「嗯..嗯..嗯..」

正當你享受淫慾之際,司棋姐失誤地說 : 「依家老人閪唔值錢嫁啦 !」
然後大哭起來。

你覺得這的確對司棋姐不公平,於是你決定用3隻手指,指姦司棋姐 !

「潺潺..潺潺..潺潺..」的水聲傳到整個房間 !

「嗯...嗯..大力d呀..好求你大力d...」曦雯求你

你心想 : 身為男人,我點可以咁溫柔 ?

於是你轉用老漢推車的體位,大力抽插。
「啪啪啪啪!!!!!!」

「啊...就係咁啦...插死我啦插死我啦...」

不久,你快要射精了,這時候你會....

(A)中出張曦雯
(B)轉閪中出司棋姐
(C)口爆張曦文
(D)口爆司棋姐
(E)顏射張曦文
(F)顏射司棋姐
(G)口爆晒兩個
(H)顏射晒兩個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞