【FF丨互動】假如你是林鄭月娥的老公 (2)

1001 回覆
306 Like 4 Dislike
多數都識
唔係香港 佢地邊有機會打中國
肯定全部人都識
一定要驅風 憑咩條廢老食到張曦雯
民意開始逆轉
要入定幾箱驅風油
【FF丨互動】假如是林鄭月娥的老公 (2)

主角係你
主角係自己
梗係屌靚女
咪撚就係
要代入
屌你咩
3cm點撚樣推車呀
3cm長 10cm直徑嘅撚餅
撚餅
樓主!!!!!我突然間好頭痛又好肚痛,快啲出文比我驅驅風噎!!!!!!
樓主用第一人稱好pk呀
一面想自己要青春派
但另一面其實係條死老嘢
點揀好
你知道金正恩平時經常周圍挑釁國際
目中無人,更私下研究核武。
你對北韓這個專制的國家沒有好感
未打完出文
驅風派留名支持
你知道金正恩平時經常周圍挑釁國際
目中無人,更私下研究核武。
你對北韓這個專制的國家沒有好感
於是你決定趁這個大好機會教訓一下金正恩。

他正在熟睡中,睡得像豬一樣。
你沖過去,大叫 : 「死豬頭,我依家正式屌你老母呀」
說罷,一手抓起他的豬頭,把他的豬頭撞向牆角。
金正恩這時才驚醒起來,頓時頭破血流。

只聽他痛得哇哇大叫,然後嘰咕嘰咕地說一埋韓語
你聽不明白,只是哈哈大笑一番 : 「屌你老母講返中文啦柒頭」
然後把他的褲子除下,不斷打他的屁股

打完屁股後,你把他按倒在地上
用腳踩住他的頭,然後你會做甚麼 ?

(A)柯尿落佢個頭
(B)柯屎落佢個頭
(C)收手罷了
B
又玩屎
然後俾侵侵果埋入去
屌明明係青春派勝利都要加段指插司棋入去你仲話你骨子裡唔係驅風派
B
想睇侵侵同金仔互射
想睇3p
於是,你決定對住他的頭大便,一條金色粗大的屎把他的人卷住。

這時他已經失去了意識。

特朗普在門口目到一切,他很欣賞你,
於是便說 : 「叻仔 ! 我今晚都要同老婆玩屎 !!! 哈哈哈」

完事了後,你回到酒店,與曦雯和棋靈王會合,然後回香港。

你臨走前, 特朗普叮囑你 : 「小心俄羅斯人 ! 呢個虛中立國係到準備緊某d陰謀 !」

不久,飛機終於到了香港。

回到香港後,你需要處理大小事。
最近有南亞人打算造反,因為某位姓張的議員之女已經被南亞人強姦死了
但是你曾命令南亞人只準強姦她,所以他們十分不滿,到處把流浪狗貓強姦,甚至連老鼠也不放過。

這時候,你應該如何解決?

(A)叫張超雄俾佢地雞姦
(B)唔理佢地,由佢地強姦動物
B
你本來極恨南亞人,所以你決定不理會他們。

幾日後,棋靈王趁鮑姐專心養胎時,結識了另外一名女性--李私煙。

這天,他帶著李私煙來到司令部,要求你給私煙一份工作。

你會給她做甚麼 ?

(A)南亞人性服務大使
(B)你的私家雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞