[Fox] Gotham Final Season ----Legend of the Dark Knight 討論區

234 回覆
23 Like 0 Dislike

前10-15分鐘承接番上集 中間20分鐘講jim既愛情故事 最後5-10分鐘草草了事
jim: Lee~~~~~
睇左兩個season only
咁joker咪一直知道batman係邊位
理論上Jim應該都知,Bruce成日惹麻煩,又試過學人查案,以Jim喺套劇嘅表現佢絕對推理到Bruce就係Batman
岩先追晒呢季

Penguin, Ed 同Barbara嗰幾幕好撚過癮
“Who is the lucky Father?" "Shut up"
臨尾俾Lee鬧唔好用槍指住個肚
正呀喂
push
聽朝

好似得selina recast 做time skip
竟然
有鏡頭show 到catwoman 咩
reddit 有人講
S05E10 barbara 條線變左笑片咁
個個係bane 身上既干擾器吸引Bats正既reference
Mazouz 學 Bale’s Batman chok聲好好笑
ok啦
佢s4條線有啲煩
有無人番意最新個集(ep11)
係市政局頒勳獎比jin個到
係Lee行開左之後,影住啲人群,bgm好奇怪,係未暗示緊啲咩?
我睇過幾次都睇唔到有咩野特別?
唔明點解Jim 同Bruce 咁frd
唔可以以真面目見Jim
Jim都實估到係佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞