[Fox] Gotham Final Season ----Legend of the Dark Knight 討論區

234 回覆
23 Like 0 Dislike
最鐘意睇 penguin 同riddler 既感情線
master b
等睇alfred傳
penguin: my friend
Joker嗰度如果可以同Batman隻抽幾吓會好好多
扔3支鏢就搞掂咗佢好似虎頭蛇尾咗啲
Btw都算good end嘅
其實Batman 係班奸角先好睇

管家前傳如果冇呢D痴線奸角會冇左呢個系列嘅特色

希望batwoman 會好睇啦
一次過睇晒第5季
咁就完了
終於睇哂。。。

最後一集見到大個了selina ,都幾正。
不過我都覺joker 出得太少。。。好像好hea咁,反而之前佢仲似joker ,特別個笑容。

bruce 就無乜期望,都係出下場就算,始終呢套都係講james .

但成套劇佢處理人物關係同故事係幾好,對睇開漫畫既好有驚喜,又會見到好多漫畫既經典橋段,killing joke , no man’s land ...

但如果佢繼續講batman 都唔錯,可惜唔會。

睇到完劇已經好好,無爛尾。
如果有蝙蝠俠既劇你話幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞