[861]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(281)今日適宜引戰招黑

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
因為封左唔知上個po 咩事
我仲以為上次拎完新人獎
後面兩次又一大堆一線團上要坐成晚添
原來仲有新表演
所以咪想知你share去做咩囉
一定有原因架嘛 你到底去46post講pd48做乜鳩先

我地投緊票支瑜正D定MINJOO正D
條友啲雙重標準係佢可以大聲開po講人,人地同熟既講就係招黑分化。
然後要人理解佢既諗法 真係可愛
shit 唔知點解講起dace break我會諗起nekoya果個
人地話封撚左你 回乜鳩呀柒頭
所以D人係PD48講人地46做乜鳩先????
所以D人係PD48講人地RV做乜鳩先????
所以D人係PD48講人地TWICE做乜鳩先????
所以D人係PD48講人地BP做乜鳩先????
所以D人係PD48講人地其他團做乜鳩先????
年尾舞台都係果幾樣野
Remix 改編舞 新衫
下?你嬲?
應該我嬲先岩架WO
可能又係一開始跟住成場影佢地reaction
無表演即頭唔使去
係唔知會唔會造新獎俾佢地
雖然我好早BLOCK左佢唔知佢UP過乜

但係招黑黎講
佢搞9我地成百個PO
招黑呢方面確實係專家
韓國mama個mix其實麻麻
係彩讌跳得好

咁耐以前嘅事仲提
老屎忽冇料就返返去自己個爐POST扮下大佬咪算
我有好撚多時間陪你玩呀
ching你真係有所不知我玩珠post玩撚到佢地執柒呀
親眼見證
你係唔撚係on9
e到咪圍爐post囉 你走入黎做乜鳩呀
你係圍爐post趕我返圍爐POST呀?
所以D人係PD48講人地46做乜鳩先????
所以D人係PD48講人地RV做乜鳩先????
所以D人係PD48講人地TWICE做乜鳩先????
所以D人係PD48講人地BP做乜鳩先????
所以D人係PD48講人地其他團做乜鳩先????

覆未??我都有時間
冇嬲呀 你唔覺得我好興奮既咩
難得有玩具 嬲乜鳩
等左好耐
快D玩我
我最中2人玩我
因為我地岩岩講起MAMA MAMA有欅 有欅咪講起囉
做咩呀 咦 46個POST又講起PD48咩
算數啦,條友得番人生攻擊可以做既時候已經成隻傻狗咁架啦。仲以為好有料,原來得幾聲狗吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞