Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 118 ALL IN AVG4

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
會場隊長仲係派到14號?
出marvel 滿意喇
mk1呢
6仔終於有屋企
ep5 solo等2019算啦
近排連出r2白兵又luke 無望了
Ep5 solo
Ep2anakin
為出mk1鋪路
【以1:6比例模式還原Tony Stark 的裝甲庫 打造屬於您的裝甲格納庫】

Hot Toys現再度重啟《鐵甲奇俠3》1:6比例裝甲格納庫珍藏品,讓鐵粉們能以 1:6比例模式,高度還原《鐵甲奇俠3》電影中 Tony Stark 工作室內的裝甲庫情景,強勢列陣各式各樣的 Hot Toys 鐵甲奇俠珍藏人偶!是次透過一貫極高度像真的巧手工藝重啟讓鐵粉們期待以久的《鐵甲奇俠3》裝甲格納庫,以1:6 比例精心製作出逾高38cm、長23cm、深17.5cm,分別備有單個、4套裝和7套裝供顧客預訂。每個裝甲格納庫均準確地按照著《鐵甲奇俠3》電影內 Tony Stark 的裝甲格納庫細緻打造,完美刻劃裝甲庫內部的精密結構,每個裝甲庫均內置 17 組白色 LED 和3 組藍色 LED 發光燈效 (AC/DC電源) 分佈在內部及外部兩側,並附送鐵甲奇俠 Mark I 至Mark VII 的仿 Hologram 貼紙,可貼於裝甲庫上的透明膠片,呈現出高科技感!此外,各組裝甲格納庫均可以互相連接,讓鐵粉們於家中陳列出各款 Hot Toys 鐵甲奇俠珍藏人偶,輕鬆還原《鐵甲奇俠3》電影中 Tony Stark 在地庫內設置的裝甲格納庫!

由即日起Hot Toys香港專門店 ─ Secret Base接受顧客預訂: 預訂價:
單裝版本 - HK$ 750
四套裝版本 - HK$ 2,850
七套裝版本 - HK$ 4,800
(另備有會員折扣優惠)

備註: Hot Toys Limited 及 Hot Toys Secret Base Limited 保留更改上述活動之條款及細則的權利,如有任何爭議,本公司將保留最終決定權。

Iron Man 3 - 1/6th scale Hall of Armor Collectible (Set of 1, 4 and 7) are now taking pre-order! Customers can come to Hot Toys’ Hong Kong Official Store - Secret Base to pre-order starting today!

Note: Hot Toys Limited & Hot Toys Secret Base Limited reserve the rights for final decision of the above terms & conditions if changes occur.
如果大貨大概係JC Hong po個個 就完全收貨
但係官圖真係好趕客
我就唔為頭雕再比錢啦
我都覺 本身驚個頭真係好唔掂 先想買DLC
但係睇完JC Hong個隻又好似ok
寧願佢出左lando先再出前傳
btw ep5 solo衫都做好左都唔出 似係搞緊個頭雕
想請教下大家, 如果呢set野抽起曬兩個頭同頭髮
仲會值幾錢?
Ep2 anakin 喺dooku 啲官圖有半個影
之前邊個起道話rerun隻43,44就用嚟做reference嘅人好on9
而家hottoys係咁rerun野喎
依個唔算啦 得件皮 如果咁都計
maul都有出quiqon
你話好似當初obiwan咁出埋dooku個頭 or leia出埋solo件衫依啲就大機會好多
合金版mk1,指日可待
無啦啦又46
9唔搭8,係咪咁想要
你sure一定唔會出?
Diecast 1出過?
未出過合金版
又打架啦
所以唔算重出啦 一直都話合金七子會出 而家差1仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞