今日聽到啲野,再次證明毒撚最忌有自信

76 回覆
0 Like 20 Dislike
咁今日就同上個sem其中一科嘅groupmate傾計啦,計埋我就有2男2女,咁就講到上個sem初初分組果時。咁另外2個女仔同1個男仔就本身識嘅一齊坐,而我本身就毒撚就自己一個坐,我唔算好邊緣果啲,戴眼鏡小小毒啦。咁跟住分組我就走過去問佢地可唔可以一組,跟住就一組到依家仲fd緊,期間有一齊唱k食飯。咁本身我都覺得好難得,因為通常groupmate一個sem之後就會變hibye friend.
然後一個女仔講到:其實果時見到你,你嘅第一印象好奇怪,其實唔係好想同你一組,但又唔好意思拒絕你。而另外一個女仔都話係架其實。
之後我頹左,即使果兩個女仔話講笑炸唔好咁down我都好頹,因為作為毒撚嘅我好難得勇敢去主動問人,仲要係女仔可唔可以一組,即使佢地可能係講笑,我覺得自己係咪過份自信,係咪自己太毒令人咁諗,心裡面有條剌。咁我之後仲應唔應該主動問女仔野,會唔會第一印象太差令人覺得難受,唔好意思拒絕我唔理我先同我講野。如果係咁,不如我自己收皮。
我覺得自己係0,毒撚真係最忌有自信
Sorry for 1999
too long didn't read

睇尾2果句就夠
Don't be sad bro
咁果兩個女仔可能同你熟左先咁講姐
佢地平時對你點?好差?
再唔係執下個樣 唔洗好型 順眼同乾淨最緊要
咁果兩個女仔可能同你熟左先咁講姐
佢地平時對你點?好差?
再唔係執下個樣 唔洗好型 順眼同乾淨最緊要

唔差,真係fd左,可能真係講笑,但個心點都un住un住
樣冇得執,冇乜野,正正常常戴眼鏡,係冇gel頭同唔講野自己一個果時個樣西左啲
屌最憎人特登入黎講句too long didn't read 覺得太長煩唔想讀又留言?留言唔煩?
Btw樓主唔洗灰嘅 你諗下 佢地話一開始係咁姐 後尾都熟到 就證明你份人相處得落啦 唔洗咁頹!最起碼都肯照同你玩啊!(兩個女仔都係女神定咩 點會好意思咁講 好似把自己看到好高咁)
屌最憎人特登入黎講句too long didn't read 覺得太長煩唔想讀又留言?留言唔煩?
Btw樓主唔洗灰嘅 你諗下 佢地話一開始係咁姐 後尾都熟到 就證明你份人相處得落啦 唔洗咁頹!最起碼都肯照同你玩啊!(兩個女仔都係女神定咩 點會好意思咁講 好似把自己看到好高咁)

唔係女神黎,好挽得,平時都挽到好埋,可能佢地真係講笑,但對我日後嘅自信同勇氣可能會大減
挽你老母
睇睇下醒起自己今次開sem又要r groupmate
挽你老母

對唔住。。。你挽我老母啦,我真係改極都改唔到依個字,但我一直都淨係上高登連登,冇上其他討論區
睇睇下醒起自己今次開sem又要r groupmate

求功略
佢地而家會咁樣講返出黎,相信都同你既關係熟到咁上下先會講 點都會誇張化左少少當時既感受同情境既 同上你又話佢係玩得既女仔

完左project大可以選擇唔繼續聯繫,無論做project定做fd都係。但結果佢地選擇左keep,咁咪正正證明左你既內在>>外在囉咁都唔明 更重要既係佢地發現到而仲同你做fd啊 珍惜啦

Btw 挽你老母
毒撚到出汁仲話自己小小毒 面皮厚到

自信太高,sor,再降多啲
佢地而家會咁樣講返出黎,相信都同你既關係熟到咁上下先會講 點都會誇張化左少少當時既感受同情境既 同上你又話佢係玩得既女仔

完左project大可以選擇唔繼續聯繫,無論做project定做fd都係。但結果佢地選擇左keep,咁咪正正證明左你既內在>>外在囉咁都唔明 更重要既係佢地發現到而仲同你做fd啊 珍惜啦

Btw 挽你老母

多謝你開解
btw挽我老母,改極都改唔到
挽你老母
乜撚野改極都改唔到 屌你老母臭閪
On9,點會改唔到
字都唔識打死撚左佢啦垃圾
乜撚野改極都改唔到 屌你老母臭閪

即係我比人屌完之後我會改番打玩,但隔一排冇打再打番個玩字,又會變左挽
字都唔識打死撚左佢啦垃圾

快架喇快架喇
有咩出奇? 換著係任何人都會啦

本身已有識既fd 小圈子 , 無端端一個唔識既人要join埋入黎有條刺咁

你話你係金城武 / 靚女既話就無任歡迎者
我自己覺得係因為認為同你fd咗所以先咁同你講
比啲自信
再者,期間你地有keep聯絡姐係唔係特別避忌你
毒撚就係成日過份解讀/記住記住/避忌/放負/叫春/小事放大

硬係over react

挽你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞