其實我好懷疑啲真無線耳筒

96 回覆
183 Like 6 Dislike
其實當年airpod出價錢果時,比人屌到上天花板
結果宜家貴過佢既true wireless( 無NC )一街都係,只能夠話人既價值觀會隨市場改變
有線都會壞。se215我都2年換一條
音質無要求我要方便好用
唔會人多斷線唔使叉電唔會潛水聲
幾十蚊做到嘅野二千蚊都做唔到
代替品衰過原本換來做咩
用Apple 一定 AirPod
音質嚴重被低估
用緊sony果隻差唔多半年,唔覺電量有咩分別
屌你行撚開
遲早連登:屌俾唔起1皮就唔好學人用iPhone 啦
幾窮嘅人先俾唔起一皮

香港好多on9悲哀到要用iPhone/Apple 野來show自己d 優越感
事實喎,俾唔起一皮用咩iPhone?
無其他平啲既牌子?
連一皮都無都用分期/卡數去買部身外物係咩心態?
事實喎
有幾on9先會俾一皮買部電話
Apple 呢個pricing 仲work到今日就係全靠有班傻鳩係到附和

係中國同香港市場work 咋
都唔係錢問題
係 iPhone 做唔到我想做既野
我仲以為講性能野 我覺得通街藍芽搞到干擾好勁 尤其市區真係可以成條街都聽唔到 希望有技術可以唔好有干擾
而家新嗰啲應該唔會
就咁講出咗一段時間嘅airpods都已經好少干擾
我新買行bt5.0嘅接收仲好過airpods
你用咩牌子? BT幾多?
BT 5.0 雜牌 Enacfire E18. 不過我部手機只支援BT 4.2 可能因為咁干擾少少都斷到仆街
等我試下BT 5.0 會唔會好啲
雜牌真無線應該係會差d
我年幾前買,試左好耐都係買返airpods...
因為當時我覺得業界技術都係未得,Apple有保證d
買都係最好買1k左右的,貪平幾百可能仲係初代技術
淘寶野有無D通話係得既

好似隻隻收音好唔得,係office講電話,對方聽我把聲似行開左好遠咁
我用an 機 airpods 用到? 二來airpods 好似唔係入耳式 不過都係唔捨得用千幾二千蚊買音質幾百蚊的耳機 如果玩wireless 都係幾百蚊粗用
咁無意思,嘥鳩晒啲錢,一路用一路得個屌字
要買就買有口碑嗰幾款

利申:一日斷一次半次,開心使用中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞