英倫扮工室#21

1001 回覆
1 Like 3 Dislike

無數就唔深咩

咁我數口唔好ma

唔好咁講
幫幫手
幫我諗下上面條數
仲有咩要計

洗唔洗搬先

鬼唔知啊媽係女人

係, 所以咪搞左個T5先囉

行頭細先易t2啊

呢方面我都分析過, 歐洲都有大部份人才, 變相佢地唔需要揀你
淨返既公司除非係內地或亞洲有大project, 所以先需要香港人
但係黎得英國讀書又想發展既香港人多數有bc或者T5
除非有好獨特既能力令到佢唔請你唔得嫁姐, 但呢個年紀又邊會去到咁高水平

btw 招人係london 睇bandshow

wt show

wt show

wt show

未聽過
wt show

未聽過

未聽過

which genre
咁我數口唔好ma

唔好咁講
幫幫手
幫我諗下上面條數
仲有咩要計

洗唔洗搬先

唔洗
係, 所以咪搞左個T5先囉

行頭細先易t2啊

呢方面我都分析過, 歐洲都有大部份人才, 變相佢地唔需要揀你
淨返既公司除非係內地或亞洲有大project, 所以先需要香港人
除非有好獨特既能力令到佢唔請你唔得嫁姐, 但呢個年紀又邊會去到咁高水平

然後你T5得一年
水平都唔會高得去邊
請你都廢事
浪費時間training
行頭細先易t2啊

然後你T5得一年
水平都唔會高得去邊
請你都廢事
浪費時間training

咁我唔需要train既 本身夠經驗
但係入到門檻先係第一步 T5係令到你老闆少一樣對你考慮既野
未聽過

which genre

BNO 平權失敗 (暫時)
唔好咁講
幫幫手
幫我諗下上面條數
仲有咩要計

洗唔洗搬先

唔洗

咁都係睇pay package姐

which genre

maybeshewill
洗唔洗搬先

唔洗

所公人咪問緊仲有咩要計

?
唔洗

所公人咪問緊仲有咩要計

都係睇下有冇咩特別想做同見工覺唔覺得間野西..

所公人咪問緊仲有咩要計

只講數字呢
人工 pension 仲有乜
所公人咪問緊仲有咩要計

只講數字呢
人工 pension 仲有乜

target bonus, annual leave, car allowance, private medical cover, dental cover, work flexibility. pension 9% non contributory 算唔錯

?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞