英倫扮工室#21

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
個名慘畀放上頭post

條友死懶鬼

做又36
No confidence
May Will fave a vote of no confidence in her leadership

脫乜鬼歐丫 多舊魚
May Will fave a vote of no confidence in her leadership

脫乜鬼歐丫 多舊魚

可以

可以

可以

可以

0730見工
平時返開幾點?
各位師兄, 而家拎緊T4 visa讀緊書, 想申請working holiday

但上網爬文都係得香港申請, 咁我想係英國申請有冇人知應該點搞?

0730見工
平時返開幾點?

有公司番七啦
我平時番七半
番工時間黎講其實自平常
見工就真係早左啲
各位師兄, 而家拎緊T4 visa讀緊書, 想申請working holiday

但上網爬文都係得香港申請, 咁我想係英國申請有冇人知應該點搞?

一定要番香港
一定

0730見工
平時返開幾點?

有公司番七啦
我平時番七半
番工時間黎講其實自平常
見工就真係早左啲

返過英國,香港幾間
都係返1000

唔同行果然唔同生態

一定要番香港
一定

呢個我都聽朋友講過一定要返香港搞, 但係我可唔可以係呢度申請定先:例如交文件之類, 之後再返香港補返其他步驟
0730見工
平時返開幾點?

有公司番七啦
我平時番七半
番工時間黎講其實自平常
見工就真係早左啲

返過英國,香港幾間
都係返1000

唔同行果然唔同生態

工廠都係番早放早
我估係因為如果要開埋2nd shift
果更都唔會收太晏

一定要番香港
一定

呢個我都聽朋友講過一定要返香港搞, 但係我可唔可以係呢度申請定先:例如交文件之類, 之後再返香港補返其他步驟

文件要親身交
唔洗諗啦 無嫁啦
I have been there

一定要番香港
一定

同埋我肺片同Healthcare 應該唔洗再交多次?
因為本身都有, 同埋BRP都有, 咁係咪可以慳返d步驟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞