英倫扮工室#21

614 回覆
1 Like 1 Dislike
後生仔上車嘛 250k-350k 兩房 有房有高潮呀
真係結婚先再換屋囉

450好似london內
london外係250定300

help to buy ISA 先有分 London. LISA 劃一450k

呢度多有錢人下下都450

help to buy ISA 先有分 London. LISA 劃一450k

邊頭

都有段距離
生活好苦悶

返工定讀書?

星期五今日pub冇乜人,可能Christmas用多左錢?
First House低過450K或者50歲先拎得錢

後生仔上車嘛 250k-350k 兩房 有房有高潮呀
真係結婚先再換屋囉

nono

450k london/ 250k others 係 h2b isa
lisa 係450k 所有區

唔關有無錢事,係關啲樓幾錢事
星期五今日pub冇乜人,可能Christmas用多左錢?

LONDON似樣少少既ONE BED都450 仲點ISA

LONDON似樣少少既ONE BED都450 仲點ISA

Not for me

都有段距離
生活好苦悶

返工定讀書?

返工
日日生活一9樣
有冇Manchester巴打?EU PASSPORT 搵工有無野要注意? 岩岩到步咩都唔識。。。
都有段距離
生活好苦悶

返工定讀書?

返工
日日生活一9樣

Slough

日日都係起身番工放工煮飯瞓覺
冇人冇物
真係悶到呢
都有段距離
生活好苦悶

返工定讀書?

返工
日日生活一9樣

返工定讀書?

返工
日日生活一9樣

感覺有啲似等死
返工
日日生活一9樣

感覺有啲似等死

唯有比目標自己努力
返工
日日生活一9樣

感覺有啲似等死

返濕9工 我係英國無乜朋友啦
同男朋友一齊住叫有人同我講下野咁
唔係真係抑鬱都似

感覺有啲似等死

唔係真係抑鬱都似

做gym 跑步

感覺有啲似等死

唯有比目標自己努力

係呀 做下啲project, home improvements
感覺有啲似等死

唔係真係抑鬱都似

做gym 跑步

gym一係好遠一係好貴
打算book場打羽毛球
感覺有啲似等死

唯有比目標自己努力

係呀 做下啲project, home improvements

得閒執下屋 裝飾下屋企 都幾開心
唯有比目標自己努力

教下路
有幅牆但又唔想下下掛painting咁悶

教下路

我打算買一串可以夾相既燈
可以係amazon search “photo light string”
好似幾靚幾溫馨

我地有個櫃 其中一面貼滿我地係世界各地收集返黎既啤酒杯墊

教下路

我打算買一串可以夾相既燈
可以係amazon search “photo light string”
好似幾靚幾溫馨

我地有個櫃 其中一面貼滿我地係世界各地收集返黎既啤酒杯墊

good wo
感覺有啲似等死

唯有比目標自己努力

啱 但屋企好似已經整好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞