英倫扮工室#21

448 回覆
1 Like 1 Dislike
屌你老母追女呢味野真心睇唔透

more

去到一個位都未係正式date 唔知可以點

曖昧係最正嫁階段
我覺得英國政治無咁到肉當食花生睇,當然都因爲陌生啲嘅關係

另外就係 work life balance同埋揸車方便,屋企大毒係屋企都舒服好多

係 冇咁入肉 因為冇感情

其實住耐咗 又開始覺得自己間屋細

搬lo
我覺得英國政治無咁到肉當食花生睇,當然都因爲陌生啲嘅關係

另外就係 work life balance同埋揸車方便,屋企大毒係屋企都舒服好多

搬lo

儲多啲錢先算 好撚窮

搬lo

儲多啲錢先算 好撚窮

附近屋價貴咗
搬lo

儲多啲錢先算 好撚窮

附近屋價貴咗

好似話住倫敦嗰啲人搬走 變咗倫敦跌其他地方升少少
儲多啲錢先算 好撚窮

附近屋價貴咗

你都話窮咁我點算
儲多啲錢先算 好撚窮

附近屋價貴咗

咁冇可能買到樓住
啱啱睇睇到 心諗做乜鳩
啱啱睇睇到 心諗做乜鳩

?
啱啱睇睇到 心諗做乜鳩

?

Price change history for this house
啱啱睇睇到 心諗做乜鳩

?

Price change history for this house

係咪果d estimate 炸
?

定係個叫價

定係個叫價

個plugin 會show佢之前叫價

定係個叫價

Hertfordshire 叫到咁高咩
如果有錢買house
都要諗下買2-3bed輪流訓定係投資好過
Ff
定係個叫價

睇校區同有冇火車commune to London 兩樣齊就一定唔平

唔洗諗 買得House freehold 一定要三房或以上

睇校區同有冇火車commune to London 兩樣齊就一定唔平

*commute
原本諗緊開個 LISA 吸啲錢

但宜家啲屋咁貴買3bed好容易過 £450k

都仲有好多

LISA 真係幾so啵

*commute

South East freehold under 6 0 0 3 bed都OK ge

都仲有好多

LISA 真係幾so啵

South Wales

都仲有好多

LISA 真係幾so啵

South Wales

話brexit 之後買樓果班可能都係失望
新聞話外國有錢佬掃貨
新聞話外國有錢佬掃貨

Brixton 睇返我住果度附近,近四年樓價升左10倍
新聞話外國有錢佬掃貨

Brixton 睇返我住果度附近,近四年樓價升左10倍

咁誇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞