【做你的樹窿】入黎放低心事同吹水28

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
突然依排....入埋起心底入面個ex 電話搵返我...
大家其實斷斷續續斬了好多次纜...
最後都唔知點解會搵返對方
大家起到傾日常..感情...工作..心事...
講起原來識左十幾年...
講返起當年佢第一次入廚.....差小小燒埋個廚房去...
無啦啦重要話玩cam...睇住佢落妝....食野
望住佢個樣...真係好唔知點既感覺...
朋友? 我自問我心入面當唔到佢係一個普通朋友....
愛人? 我都唔知自己重係咪叫愛佢.....
個心情好忐忑訓唔著....
有冇人試過咁....
無得解 friendzone咗
其實佢有咩事都會搵我...
就算我同佢咁多年冇見冇聯絡..
佢都會話...除左你冇邊個可以信...冇人比我更了解佢...
當我有咩野錯 佢都會去鬧醒我...
果陣點解拍唔到落去..係因為果陣佢得14..我先得18.....
我明朋友關係係最好...但係真係好心塞....
塞到好想喊....
無啊 所以我咪一直話唔會同佢有下一步
其實冇諗過發生d咩了...
始終同佢真係點斬都唔斷....
留佢起身邊...我都唔知咩感覺黎....
面對住佢唔會好自然...依然會好緊張...
我都想....但真係做唔到唔緊張..
其實我之前等過佢差唔多10年.....之後終於斷左以為...
自從同佢分手....
我就算發生咩事都好...
一接觸到關於佢既消息我都冇辦法唔在意...
好耐好耐msn年代...朋友介紹女仔我識...點知加msn都可以加返佢...
我朋友係一個知我好愛好愛依個ex既朋友...(知有依個人但唔知係邊個黎,正常應該冇交集)
點解等咁耐..? 我都唔知....但我好清楚..我依世都唔會忘記到依個人...
依世佢起我心入面都有個特別既位置起到..
我明你既意思...我都問過自己..
何必呢....唉...
好想訓...但真係塞到訓唔著..
飲完奶..食完豬古力了..
牛奶太好飲haha 好耐冇試過咁感性了..
好死唔死突然佢起到開視像...
重要傾既話題全部都係感情+以前..
無啦啦比返佢個素顏樣黎睇....
即刻諗返晒當年既事.
岩岩先睇完haha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞