有冇人喺apm? 想買superdry求夾單

38 回覆
0 Like 17 Dislike
戇鳩仔
你可以覺得戇鳩
但其實有冇諗過
成件事只係簡單既ask and help
點解要諗太多野? 幫到就簡單幫個手
幫唔到咪睇完就算。
開得post 丟得出公海 你就預左有人幫亦會有人屌

一味想人地幫 唔幫屌兩句都唔得既話又真係太睇少互聯網呢樣野
樓主 呢度係連登呀 我好聲好氣同人講都比人屌到仆街呀
你太睇得起兒登仔啦 呢度個個月入10皮緊係睇唔起你啦

btw,希望有人幫到你啦
直接係店搵人夾快過你開post啦
講真,我對呢度既人實在有啲失望
同樣既topic喺高登,兩年前
係真係會有人幫
只係好簡單一件事
喺呢度都可以好複雜,變罵戰post
咁你咪去高登開post 咯
失你老母 老撚馮要幫既? 收皮啦死八婆
原咩則問題 你係想送比條女既 自己直接比左先咪得 講個籍口送一件比朋友/老豆老母 屋企人咪得
問下朋友同事有無興趣又得 搞咁多野上網搵d陌生人黎幫
咁人地屌你/笑你 幾百蚊比唔起 你咪當受下聽下 事實呀嘛 你想條女開心 1000蚊咪1000蚊囉 自己食左佢咪係 仲要話急
有無人夾風樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞