艾美亞當斯首度坦承「已出局」不再飾演超人女友 DC 影迷驚:演員真的要大翻盤?

107 回覆
42 Like 2 Dislike
三部曲拍得好係因為NOLAN 借BATMAN 個殼拍到套好好既警匪片(尤其係小丑果部), 不過唔好計啦又拉唔落DCEU, 純粹係NOLAN 個人既帽子戲法

我覺得有心拍, BEN AFFLECK 既BATMAN 都可以好好睇睇
呢三套已經做到好爛
你俾我係當事人都心灰啦, 尤其三henry cavill好似係正式DCEU開始,拍左咁耐,去到JL 大家最深印象係咩?係佢汁CG鬚呀大佬

唔似對家隊長咁而家風生水起榮休咁款
MOS2
小丑女就遲下三套戲有份
arrow 果時s1s2黎黎去去都係打D卒 睇到悶棄左
Arrow s5係咁多季最高質 個boss勁到
S2有deathstroke 都好有睇頭 係s3s4先差

Lot就得第一季係差 s2s3都好撚正 s3個ending 直頭係癡撚線ending
選角係好,但戲情好煩膠
BVS個batman表現係幾好,果種暴戾還完倒漫畫果隻feel. 但點解JL要整到佢咁柒
lot 都係睇下prisonbreak2兄弟
其實真心覺得bvs好好睇
一路好走 巴打
Extended version 除左martha on9 位之外都幾好
Ben Affleck有咩負面消息 無留意開
好似俾人me too
醉酒啊, 比人屈左入戒酒所戒酒
好簡單姐,injustice叫joker搞掂lois,超人搞掂Ben affleck reboot Batman咪得囉,係就快手喇,介紹埋新green lantern睇下有冇得玩啦
不知幾好睇
Amy Adams 最近拍個套sharp objects 仲係好正, 好有味道
超女點解著裙,咁樣係性別定形係歧視。
The flash
beebo開始覺得佢放棄左套劇原本路線,全力搞戇鳩野
mos我覺得好睇 動作好正 可惜
其實佢仲係好撚正
幾期待Matt Reeves拍
不過依家都唔知咩情況了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞