相同的表現,美斯係正常,C朗係驚世

309 回覆
1186 Like 145 Dislike
無冠表現
事實上美斯世杯確係打得唔好 先射失12碼 加上成隊阿根廷心態都有問題 雖然入到16強 但泊埋C7戴帽救世界就比下去

再者巴塞爆冷負羅馬再16強出局 雖然有雙冠 但對面C7隊皇馬三連霸加好多分

但睇全年表現 今年金球獎真係得啖笑
C朗歐聯聯賽入咁多 救番皇馬唔少
美斯幫巴塞雙冠 世杯決賽週亦救世界
尼馬睇psg加巴西表現都唔差 只係世杯啲on9嘢扣晒分
反而摩迪喺皇又唔係特別勁 就靠世杯勤力就夠砌低佢3個?
😂👍🏻
好嘔心
呢句真 巴塞真係阿豬阿狗都可以b隊升上a隊 18歲先升上去做主力 真係算遲 都可以證明小花天份幾差
士砵亭b隊升上去a隊真係唔簡單
鬼叫美斯成個侏儒咁咩
頭4場2和2負,出完佢第一場輸之後3連勝,仲高分喎
打錯,2勝2和
你收皮啦樓豬,無啦啦拉牙朗落水做乜撚?

就係你呢啲花迷搞到小花咁撚黑人憎
無話美斯係疤狗爭正選易,係笑佢離唔開個comfort zone姐

唔好撚離題啦,你又話牙朗唔係班霸唔去,人地升士砵亭一隊都計
皇馬16郎又點計呀
係囉係囉,所以最後依家今季第15輪咪差唔多囉,即係有冇阿朗都一樣,明白未?
好好地開po講小花咪算

係都要拉牙朗入黎,等左好耐終於有得吹奏小花?
仲要自J識波自會鐘意美斯
唔鐘意既都係唔識踢波又唔識睇波
c朗去之前16郎點計呀 連續9年神射手點計呀
係呀年年星呀,個陣佢過皇馬除左沙比同卡卡兩個級數同牙朗差唔多之外仲有邊個夠料呀?
佢第二季開始就係摩佬揸番個轉會大權
之後摩佬走左買左巴爾同占士呢兩個so call巨星,但係係邊個carry 皇馬
連登咩事
咁多正評

Btw, 學賤朗粉話齋
就係因為樓主呢d人 先搞到咁多美斯haters

唔比較得架
咁計法咁今季美斯斷手幾場冇踢巴塞keep住連勝,美斯一出即輸係咪又可以話美斯喺巴塞都係可有可無
其實我唔明,點解留係巴塞就係離唔開comfort zone ?
美斯最慘係有呢班咁嘅球迷 要欣賞美斯先係識波
巴里斯馬甸尼耶辛呢啲全部都係溫室小花

比利 碧根包華 沙維呢啲稍為好少少 三十幾歲人先學人去埋啲九唔搭八地方踢波 都算大半朵小花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞