相同的表現,美斯係正常,C朗係驚世

309 回覆
1186 Like 145 Dislike
就係你呢挺傻系波都唔識睇都可以上網
美斯2014年世杯射手榜排第三入左4球助攻1球
排第一果多果個係占士入左6球 只係入多2球
美斯成個世界杯場均8.52分排所有人首位
你真係好撚識波啊 無美斯阿根延入到決賽?
眾人皆醉啊屌你老母係馬斯carry先入到啊
決賽motm都係美斯啊柒頭 你狗眼係邊啊
你柒左啦滾回你老母個西吧
賤種強姦朗迷次次都咁柒
屌你老母啦 美斯淘汰賽入左幾多球呀?carry? Carry你老母 佢決賽拎motm都掩蓋唔到佢柒到射失累輸隊波既事實架啦傻閪 講咁撚多 咪又係拎唔撚到冠軍 講到咁撚勁 唔見佢對德國射到琴晚場波咁既罰球既?
早知叫美斯學識賤種強姦犯咁識插水
踢唔過咪打到人手斷腦震盪咪得囉
再唔係叫黑哨幫下手無限越位
早就拿左世杯了
原來你咁好心提醒佢多d啊
屌花迷真係笑撚死人 又唔敢答人 又係到講經轉移視線拉其他野黎講 真係好撚肉酸 喂 肯答我未姐 佢淘汰賽入左幾多球carry 拎唔拎到冠軍呀 美斯罰球咁勁 對德國唔見佢入既 個半單刀又射左去邊? motm咁叻豬 肯定又入波又助攻啦
你反省下你問d問題弱唔弱智先啦
點解唔入波笑死
因為美斯唔似賤種強姦朗咁囉想插水就可以射波了
諗起都刺激 賤種朗迷點解唔去死啊?
睇正負評 再睇下d留言
發現正常有腦既都已經廢事同班傻閪朗迷嘈
仲係唔識答呀?又拉左去邊到講呀 我問緊你呀弱智仔 佢入左幾撚多球呀 助攻左幾多呀 係咪拎左冠軍呀屌你老母 答唔撚出就縮番入你老母個臭閪到啦 剩係識答埋九唔撚搭八既廢話
點解賤種朗唔入波拿世界杯冠軍啊各位賤種
問埋d問題on9到呢
點解賤種朗唔識入波助攻拿冠軍啊傻系
笑死了唔識答啊傻系
因為你條問題傻啊 咁蠢係唔係住開公屋比較無文化果類 笑死了答啦傻系
成日講呢啲 悶唔撚悶
因為佢唔夠勁囉 冇美斯咁勁呀 你地吹到佢咁撚勁 點解佢拎唔到呢?我就答撚左你啦傻閪 你肯答我未?
Cls又黎唔吹捧美欺=唔識波
就係你班撚樣呢副咀臉先搞到咁多人憎小花
On99
咁佢咪勁過c朗囉
勁過c朗一定拿到世界杯啊?
呢條朗傻好好笑啊係咁出醜
全部喺小組賽刷數據刷番黎仲好意思話carry
花迷真係笑死人
賤種朗想刷都刷唔到出啊?
直接出局強姦迷笑死人了
今年已經勁過你個小花啦
If Messi keeps putting in these types of performances, maybe he’ll be able to finish in 4th place next year in the Ballon d’Or.
好似係場邊打緊氣
唔係要下下比較佢地兩個
你又打咁鳩多字出黎
即係點
美斯華麗?????????
世界盃個期朗迷吹到朗啲隊友廢過美沙,阿古拿喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞