相同的表現,美斯係正常,C朗係驚世

309 回覆
1186 Like 145 Dislike
又係樓豬條傻鳩年經長文
季尾實幫你推返上嚟鞭屍
唔知連登仲有幾多識踢波的人
C朗冇態個陣
皇馬球迷日日舉牌who need Ronaldo
1.92%
日日俾自己球迷屌
美斯冇表現個陣都未見過咁誇張
我都想睇下C朗點過人
9up唔洗本
射波唔會球球入 但你會見到都係向死角飛
你有冇諗過係阿梅做得太多D人已經審美疲勞
啲死疤狗係咁架啦
只要唔吹奏疤嘅球員就係唔識波
打防中唔吹奏影帝就係唔識波
打防反唔打傳控又係唔係踢緊正宗足球
所以啲疤狗先咁撚閪黑人憎
以前疤狗同哥狗成日擺出一副佢地先係踢緊波嘅閪樣出黎
屌你老母
美斯迷典型打J post
一開始就講明唔係想比較
但之後就講美斯做到既野C朗點做唔到
最後就講唔鍾意美斯=唔識波
然後被人反駁C朗做到既野美斯都做唔到
就會屌返人你要求美斯做呢d野?
點夠你玩姐
相同的表現,美斯/C朗係正常,其他球員係新美斯/C朗
個陣比摩狗用國米防反收皮真係好撚爽
諗起D疤狗谷住谷住個死狗樣就好笑
成場美斯除左入左2個罰球之外
根本踢得麻
樓主曲線反花
有邊次唔係話小花吹奏得唔夠 上兩個禮拜都有人開po講到而家 但明明小花一表現好就傾巢而出開po吹奏

上個禮拜先有ac米蘭話小花冇人吹奏 今日又到樓主話吹奏程度唔夠牙朗勁

唔係話小花唔係球王 但你唔好吹到冇乜人捧上天先冇人吹奏佢係神先得架 近幾次小花入靚波都成堆post吹奏啦 你依家講d咁嘅嘢 搞到平行時空咁

幾年前小花攞第四 第五個金球嗰陣咪又係全城吹到佢神 踩牙朗踩到地底泥咁 係咪要持續十幾年都要吹奏佢先得呢
次次依啲吹奏post都要話人唔識波
我係憎美斯洗唔洗得你同意呀
仲好講世界盃?佢有入波有助攻就係帶起成隊波
冇表現果時就話隊友垃圾 小花幾勁都curry唔到
阿丙和西班牙又話係全隊一係組織打反擊
乜柒都你地講曬 個龍門任你搬
唔講以為丙朗啲隊友粒粒星tim呀
比腳向前波就沙維式直線
比球過頭波就派路式長傳
每球射波都係向死角飛
「呢d post唔會多過兩頁」
「小花xxxxxxxx無人理」
美斯-外星人
牙朗-最強地球人
成日唔踢佢地果家波就唔係踢緊波
又殺死緊足球又盛
係呀係呀 比你傳100球當入1球啦好冇呀
根本留意足球既人自然會珍惜哂美斯C朗
係有D人係都要側一邊講到有幾咁滄海遺珠, 而今次係你
同意
小學雞論壇吹奏美斯唔會過兩頁
全部人都5sickball
呢個post已經第三頁
不過睇睇下有d唔對路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞