前公司有同事玩佛牌養鬼仔...

248 回覆
1154 Like 30 Dislike
前公司做嗯行,乜事都冇
前公司做行,乜事都冇
呢啲野要還 養鬼仔唔擔保一世順風順水
有無問過,為何一二次大戰泰國都可置身事外?
佛牌而架都仲有人信
其實係戰略嚟,冇養都話有養
你睇全公司邊個敢得罪佢
因為佢又唔係特別有錢有資源,又係中立國。搞佢=比籍口對家+其他中立國搞自己。
一撚定係有高人法力加持啦
咁亞洲金融風暴,索羅斯一定係買通哂班高人先搞到泰銖要脫勾

屌喇媽,習總仲唔拿臨搵班高人幫手,又養下呢樣個樣,等中國可以係貿易戰置身事外
Broker?
大把
越有錢越迷信
試下去澳門果啲 有一層係養距地
條友以為全個亞洲得泰國係信怪力亂神
大佬當年義和團夠話自己槍炮不傷
香港都有班神打佬架,如果係咁撚堅,搞港獨班人學下神打,單拖闖軍營玩無雙啦
難為招顯聰係法庭門口比人打到訓係地
唔好撚講喇
一陣又有d撚屌話白宮下面成個地庫養住牛鬼蛇神,又有d高人發功破中國龍脈架喇
其實全世界都有呢啲野嫁喇
不過泰國係勁在全國9成人都信啲人米覺得佢勁囉
講真,我都信有靈異野
但吹到咁玄乎其玄
有錢佬有用就唔奇,但軍事就一定冇
靈異野有,但好似樓主同事講到咁勁就一定冇。
不過其實好多時係疑心生暗鬼姐。
以前係舊登睇過條友又係有養牌
話咩令到佢每日返工出門口都一去到巴士站就有車上,唔駛等

笑撚到我 香港人為左返工真係百寶盡出
唔知山竹襲港第二日,佢又駛唔駛等巴士呢
人緣油=屍油
喂飯喂糖玩玩具嗰啲係古曼童/古曼麗
返工時間啲巴士咁密,一岀門口去到巴士站就有車有乜咁岀奇。你話日日有人揸靚車唎你門口求你上車比佢車你返工就話姐。山竹第日都唔洗等巴士你就話佢勁喇
習總:我地係拜毛主席嫁!!
類似啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞