難以置信...竟然有男人食譚仔食到咁肉酸..

159 回覆
311 Like 2709 Dislike
認真下
我好朋友由細到大都勁鍾意食辣野
練到食乜鳩辣野都可以面不改容咁濟
講真佢應該係我呢世人見過最癲食辣野既人
有次佢返新工同同事食譚仔
啲同事話冇見過人叫中辣以上
佢一下就叫左個特辣
本身佢地以為佢新仔係威係勢扮野
點知我好朋友食完冇睇落好辛苦
班友之後冇再討論過辣野
咁威 直接過去屌9人啦 仲開咩post
食譚有幾撚威水呀屌你老母臭化閪
所以去親都叫清湯
去譚仔叫辣既通常都係死毒撚黎 食到成身臭汗

反而叫清湯既個個拖住高質女女 談吐得體 斯斯文文
俾樓主屌一屌,搞到有啲傷心,即刻食返碗清湯平伏下先
咁都要開post討論 我的媽啊
Sor ,我五小
今時今日食譚仔仲要狗眼看人低 自以為食得辣就高人一等咁
真係無鬼用 你都只係食緊譚仔咋
有是咁的 2/10
樓豬正辣殺
食開淨米加豬耳,清湯有咩問題?
一撚個二撚個以為食辣就好型啊?
型就唔會帶條女食譚仔啦
做咩啫你地
睇到肉酸以為講緊佩雷斯主席
居然有男人食譚仔
譚仔三哥米線鈉含量超標近倍!消委會:增高血壓風險

譚仔三哥超晒標

「我要懶肉勿演十小辣!」唔少港人鍾情麵食,今次消委會與食物安全中心合作測試10種亞洲風味湯粉麵,合共100個樣本,發現高達76個的鈉含量高於世界衞生組織建議的每日攝入上限(成人每日不多於2,000毫克)!其中係唔少人至愛的譚仔三哥及譚仔,一碗米線被驗出鈉含量高達3,900毫克及2,800毫克,食一碗已經爆晒標…

大家食多啲
點解咁多傻仔話去譚仔加辣油,果樽根本唔係辣油黎 ,成大班人喺度鳩吹自己食過
終於有人發現重點
一_香、味_素當係上品菜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞