[年經]Diablo2 美西專家天梯

789 回覆
17 Like 8 Dislike

新一季如無意外係香港時間8號朝早9點就會開始
召喚返所有熱血玩家一齊打專家天梯
新加入既人都可以上返BATTLENET買KEY TOTAL應該大約150HKD 係有D貴

為左避免大家前期花式自殺 簡單講下小弟玩左幾季既起手提示
1. 由A1慢慢行到A5 千其唔好急住要RUSH 因為所有人都係FRESH START 冇人可以100% CARRY你 而呢樣對你後期都好大幫助 因為你如果想人RUSH 我自己覺得行到A2尾+升到20-25LV係會令人想RUSH
2. 打到3洞盾要留 打到A2即刻解Q2救人任 拎古代人符文組 咁樣基本上NORMAL就唔會死好安全
3. 可以先玩法 打到裝再玩其它職 但我咁多季都係冰法起家 前前後後死過超過20隻80LV以上既角 先累積到經驗同技巧點樣冇咁易死 如果求安全 可以死靈起家 但後期相對上較悶 而共它職係冇傳送//迷團後期刷裝都好慢 所以最後都係靠你自己決定
4. 心態: 咩情況唔好衝 除非絕對安全 因為HARDCORE你得一條命 唔可以隨便揮霍 玩到HELL都見唔少人因為鳩衝而死 特別係係CHAOS 好彩既一日分分鐘見到5+既傻仔因為衝前根住比怪秒(我都做過) 你要知道係呢隻GAME入面好多意料之外既危險
就算你爆抗 但冇防 比怪近攻會死
就算你爆防 但抗低 都好易比怪打到瀕血玩完
就算你爆防爆抗加有BOBO 4000+血 一樣可以比8人埸既DOLLS炸死 都可以比一堆8人埸既SOUL PACKS秒殺
所以無論玩到邊個STAGE都要好小心

有興趣加入一齊玩:https://t.me/joinchat/GXAp0hezmMP57TUw-6A8bQ
如果係玩BOT既麻煩你地自己開過第二個GROUP玩

最後祝大家
play Poe la
play diablo la
HD定定舊個隻版
岩岩開季成堆人玩的
衣家仲多唔多外掛?
留名今晚down番黎玩
有冇同好
有時有 有時冇 有季玩到第三四個月先有BOT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞