[I/An/PC]グラブル Granbluefantasy [113] mcoin mgoldとは違います

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
但土都無乜腦
其實係 但我未整8爺就唔用住
土隊直前冇咁多
垃圾牙柒又要開劍光 煩個閪
點跟
好迷失....樹枝難跌到....跌都係發光....
放棄啦,雞脾咪算
仲有5個屬要搞呀
已經洗濕左個頭....呢幾日拎曬d銀銅月去換豆...
周圍去R
定係火屬先咁難跌
依家唔知去rush咩屬性好
暗屬 一次爪都冇出過 斧頭同棍就都跌d
暗屬全部靠換就得,我覺得打係不切實際
樹枝你等100lv之後先再考慮靠換平鋪個盤啦
放棄啦,雞脾咪算
仲有5個屬要搞呀
周圍去R
定係火屬先咁難跌
全部靠換就得,我覺得打係不切實際
係時候搞搞個土同埋水
得呢兩個屬冇SSR攻刃平鋪到
我見好多進階野素材都要100lv先打到
你博命打樹枝都冇意思,咁落去到你100lv隨時方陣都未平鋪得哂
樹枝雖然勁過雞脾,但係入門都係整雞脾盤先,你有哂基本盤先再考慮係咪要刷/換樹枝
火方陣好似有羊的話都係打上限
放棄啦,雞脾咪算
仲有5個屬要搞呀
周圍去R
定係火屬先咁難跌
全部靠換就得,我覺得打係不切實際
係時候搞搞個土同埋水
得呢兩個屬冇SSR攻刃平鋪到
我見好多進階野素材都要100lv先打到
你博命打樹枝都冇意思,咁落去到你100lv隨時方陣都未平鋪得哂
樹枝雖然勁過雞脾,但係入門都係整雞脾盤先,你有哂基本盤先再考慮係咪要刷/換樹枝
雞脾盤好似有羊的話都係打上限
成班現充
用土打UBRA驚收皮記住落佢

50 40會有特別效果
我見好多人拎黎擺後排
有冇人開風島主normal同hard+俾我打
差5粒
上寶箱網摸啦
無人開 normal成頁白色
典解禾又要返工
典解唔射波
返shift 唔射得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞