糾正對stephen curry印象

224 回覆
440 Like 97 Dislike
同意
歷史前10全部都係怪物級體能同技術
攻防都SS+
KD同CURRY論體能論防守技術都稱唔上歷史前10
再提醒大家
占士係TOP3
所以話咩占士六亞收集狂個D慢慢笑
占士已經係歷史前3
34歲仲PRIME緊
真係勁撚過KD CURRY KOBE
the best 你想點定義
一隊裏面the best
全聯盟the best
位置上the best
mud 9 the best 可唔可以講清楚
另外你用kobe逼走oneal係想表達咩
Kobe 逼走the best 做the best?
三家姓奴?
全NBA三十隊都極度希望LBJ加盟
占士去邊到就幫邊隊翻生
騎火唔洗講啦
連湖人都打到順風順水
開季前仲要笑尻占士係西岸打唔掂
點知宜家西岸第4
Dwight howard就真係姓奴啦
年年轉隊年年都打唔起
lbj 現役真係the best
先唔講lbj係未全3

只係Curry要同Kobe Jordan LBj magic呢啲 呢一刻真係未得
佢都30啦 我就好少聽30打後防守會變好既 係得變差姐
勇士叫宇宙勇唔係因為只得Curry 係成隊
當然curry係最重要

但當呢隊得Curry既時候 curry在趁可以幫到進攻統治 但勇士既防守做到全聯盟top真係唔關curry事
全能=the best 咪弱智囉
籃球比賽目的係贏波 唔係為左表現全能
識波
CURRY呢D級數得分就勁
講單防真係唔夠又高又大隻個D勁
占士的確係第一人the best
不過都係要輸畀curry三次
curry真係the best
739都cham唔到
防守一向係講團隊 就算係火箭單打Curry效率都唔高
mvp邊個多?
fmvp多curry無限倍
一陣又多過curry
留意番curry咁勁
點解上年冇一陣?
上上年都好似冇一陣
輸唔起
輸唔起
15年你食咗?
呢家lbj係現役the best
我諗curry 迷都會認同
但個主題邊撚到係討論緊curry 係咪the best 呢!
另外上面講冇邊個就冇冠 屌 冇撚發生就咪撚講啦 Kobe 冇oneal gasol 有冇冠?mj 冇pippen 有冇冠?撚知會打成點 冇發生講黎都on99
你做乜鳩姐, 我咪承認咗占士係第一人囉
但輸就係輸
冇KD既勇贏得一次
咪1:!打和囉
你認係第一人就得
唔洗多
係第一就夠
Jordan頭唔知幾多年都入唔到final就得
Lbj場圴17分輸比小牛就得
KD 3-1西決被Curry Kt聯手反勝就得
到Curry73勝打到總決 然後輸4分就唔得
好野
占士世界第一
樓主明明係想糾正D人印象波
但D占狗就入黎踩場話人唔係THE BEST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞