糾正對stephen curry印象

224 回覆
440 Like 97 Dislike
佢以為自己好串好有Point架
比返D 面人啦
雖然佢三分準都幫佢鏟籃拉好多位
但佢放籃既手感先係最癲
事實證明冇kd係拎到冠 curry勁就勁在唔止分波 而係自身嘅單打能力 令到成個場拉開
當然kd係到令勇士更上一層樓 成為皇朝啦
樓主係勇狗
此post已完
15年負碌撞棍比佢打起左
咁都計
同埋留意番
目前為止LBJ仲係聯盟第一人
班細要上位唔該等占士退休
不過等得黎班細都老了
班塞豆窿已經射緊中場
頂睇完頭4句唔小心負皮左

i love stephen curry!!!!!
希望將來NBA歷史真係還CURRY一個公道 UNDERATED得太緊要
當隊隊都係DOUBLE TEAM 佢而唔係杜蘭特 就知邊個影響力大D啦 唔通詰CURRY係垃圾D連登仔會比球員同教練更識波咩
唔係勁 但一定唔廢 起碼唔似Wb irving呢d經常走甩人
同埋Kt防守強過Curry 唔通就等於Curry防守廢?
咁Curry射波強過Kt 係咪等於Kt射波廢?
Curry係外線被包夾 最聰明做法一定係分比空既隊友 然後隊友4打3 呢d齋睇數據睇唔到 你不如睇下佢有幾多二次助攻先
有防守再勁啲嘅kt, 點解唔俾佢去守?
戇鳩嗎
我覺得幫球隊贏波就係the best
Tim Duncan 都唔係咩殺手 都係the best of his position
勇士full team係會打到人講粗口
唯一全票MVP
連登仔: curry唔係the best
某人打九次finals贏得三次都畀人叫the best啦
無啦啦講咩the best
占狗真係好可憐, 平時屌KD又259又痴冠
而家為咗踩底curry就吹奏KD
講到佢甘勁
上2年final冇durant未又係輸
上年打殘陣騎士唔講
再上年冇durant邊撚到夠騎3巨打啊
最近呢2年final救勇士既係durant啊
唔好話咩比人包㚒就數據唔好 情有可原
人地LBJ屌你5個人都望撚住佢 佢數據唔好你未又係笑佢垃圾
再講防守
佢防守唔係垃圾 但真係唔係好囉 最多未比你中上
劃時代既巨星 Jordan Kobe Lbj 個個攻防都係頂級架屌你 仲有咩好吹奏

佢係勁佢係自帶體系技術好到同Irving有得揮
仲要歷史最強射手
係超級巨星
但你要吹奏到佢係劃時代巨星
最少final表現唔好甘大上大落
最少防守都有到過頂級先再吹奏啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞