[BL]第202回召喚腐男腐女 tumblr等執笠

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
唔好意思呀限b依層我唔清楚
因為我本身冇係網上睇開ten count而係直接買單行本
但我覺得後而少左應該唔關作者事(我琴晚睇完應覺同之前d頁數都係差唔多)
會唔會漢化組果d cut哂h所以少左?
始終後面都有肉
唔係
佢應該單街本gp番啲話數 變番咁多頁
(唔知你明唔明我講咩)
佢連戴果時後期係得幾頁肉做一話
我嘅話係想我鍾意嘅人身邊有個會好好照顧佢嘅人(不限男女)
所以就開始接受到bl了
雖然睇過嘅人應該一早睇完
但為防止劇透
都係加密一下先:
網上邊到有結局睇?
你睇佢後來每話都得幾頁就知唔係路
仲少過山根啲作品
唔好意思呀限b依層我唔清楚
因為我本身冇係網上睇開ten count而係直接買單行本
但我覺得後而少左應該唔關作者事(我琴晚睇完應覺同之前d頁數都係差唔多)
會唔會漢化組果d cut哂h所以少左?
始終後面都有肉
唔係
佢應該單行本gp番啲話數 變番咁多頁
(唔知你明唔明我講咩)
佢連戴果時後期係得幾頁肉做一話
我明啦...
咁似係冇心畫死拖/有病畫唔出趕快收尾啦...
我只係覺得有少少可惜
本身嘅概念應該可以好正
琴晚睇ten count 6 同世初12
明明前者d劇情我從未睇過而後者一直有追連載
但我睇前者嘅時候冇笑過同感動到
睇翻後者笑位會再笑一下感動位又會再眼濕濕咁
明明論劇情咪一樣都係咁拖...
利申:世初打手
世初有咩感動位?
虐位就有
都唔算好拖我覺得
都係嘅...反正就係會令人眼濕濕嘅果d位啦
拖嘅話...就見仁見智啦
我覺得係季刊所以大家會覺得等太耐但等完又冇咩料到
尋日睇完《逐月之月》,每一集都好似比人用一桶桶砂糖倒落口咁,甜到糖尿病
咁好唔好睇?
小說改篇,橋段就係好正路的BL故事劇情,但演員唔會好造作(Wayo好軟萌 ),係泰文間中會有少少出戲

第一季完全唔虐,老少咸宜,集集食糖食到癡線

不過可惜的是聽聞第二季會換曬三對couple
泰文我冇問題 有睇過泰劇
之前泰國返工 得一個女仔識一年生但冇睇
泰小說改篇?
泰國番工
隔離屋請D蝗親國戚上嚟住
一朝早就嘈住哂
冇得投訴
泰國好多BL小說 大間書店都有Yaoi專櫃 機場都有
屋企好大?
係泰國小說改篇,但聽聞原著比較吟噆,所以基本上套劇係靠演員帶起,不過現在第二季全部人換馬,唔知會點
全部換人係原有角色唔同演員做? 定全新角色
係原有角色,繼續個故事,原本製作團隊初初拍完第一季就唔拍,隔左排又話拍,但之前上兩個月公布左所有角色全球海選,結果網絡哄動的情況下製作團隊話係因為所有主角的經理人公司都唔比佢地拍BL,不過經理人公司之後澄清話係根本無收到演出邀請,所以都係各有各講,但基本事實就係原有角色唔會由原有演員再演,但第一季基本上個結尾都幾完整,只睇呢季都唔會有無頭無尾的感覺
我屋企好細都試過有親戚上黎住
其實一般唔嘈/唔好亂搞我d野嘅話係冇問題
但試過有個表哥借左我部電腦用時搞到中左毒(雖然佢本人好似唔知qq果d好多毒
我認諗閱巴都係想講嘈到人好乞人憎姐
係隔離屋 佢屋企大唔大我就唔知
但佢地講句嘢都勁大聲
d細路又無啦啦尖叫
細路係咁
其實我唔明依家依代小朋友做咩成日9叫
我地果代好似唔多咁
Btw我做浴室歌后時都會愈唱愈大聲比我呀妹屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞