[豐澤苦主入] 接唔接受豐澤300蚊Cuopon?

189 回覆
92 Like 888 Dislike
唔接受
我大大話話買左200部mac pro自用
依家貨又唔出比我賠300coupon就算?
我今次實告到兇宅執粒
唉我部雪櫃
仲話想孝順媽咪

屌你298先肯買 好撚孝順wor

咁講又真係好好笑
同埋雪櫃公用點解係考順

定係佢阿媽覺得熱開冷氣都搞唔點要訓雪櫃
做乜鳩,咁都叫苦主
你失去咗咩? 時間? 個人資料? 定係獅子開大口嘅機會?
講到尾都係見錢開眼,想打蛇隨棍上
人哋都退返錢俾你仲送多$300俾你
平時出去遊行反共又唔見咁落力
香港人
單己CUT
上面啲會員留言真係好乞衣
同大陸人有乜分別

諗起之前上海迪士尼,啲大陸人一大堆去搶個啲職員拎住賣緊既升氣球,理由係迪士尼賣太貴,搶先係合理
做乜鳩,咁都叫苦主
香港人

雖然我唔係苦主
但係果$300 要先洗$600 先用得 ..
同大陸人有乜分別

諗起之前上海迪士尼,啲大陸人一大堆去搶個啲職員拎住賣緊既升氣球,理由係迪士尼賣太貴,搶先係合理

宜家啲人搶嘢
冇人報警嘅
如您有任何問題,請隨即與我們聯絡:

電郵到我們的客戶服務部
致電 (852) 2555 5196 – 星期一至星期五早上九時至晚上六時,星期六早上九時半至下午一時 (公眾假期除外)
感謝您於 [url]豐澤https://www.fortress.com/hk[/url] 購物!

痴線佢條LINK唔知去左邊間網頁.佢個IT真係好柒
班人買唔到就係到鳩叫 到你買撚到就唔係咁講架啦 扮係好撚清高
上到庭比官當狗咁屌
你咁大個人唔覺得標價唔合理?值過萬既貨做咩折先會折到300蚊
柒到無眼睇
係中國人先會當依d野係小聰明,死雞撐飯蓋仲話人幫理不幫親係奴性

照你個邏輯電腦節美食節一蚊電腦同埋鮑魚嗰啲一定唔撚合理啦

膠都廢鳩時畀

你都識講電腦節美食節啦

屌你人地依家個網做緊聖誕優惠呀
同大陸人有乜分別

宜家啲人搶嘢
冇人報警嘅

樓主一年前話過大陸人有着數就執。
原來你同你所謂既賤畜都係一撚樣
大種乞衣想用300蚊買一部macbook唔成發爛炸
已send email拒絕賠償安排
到時俾個官問點解幾千嘅貨賣幾百,幾萬嘅貨又賣幾百,唔會覺得奇怪咩?

$2 豆腐花, hmv $9 DVD 燒住銀紙咪日日做
燒住銀紙益街坊都唔係冇例子

明碼實價買咗一句話錯就要唔出貨?

利申: 冇買
大種乞衣比whatsapp收8蚊都牙痛
今次無得用300蚊買貴野肯定嬲到對住個mon爆粗
同大陸人有乜分別

你覺得搶野同上網合法買野有得比?
以後特價先嚟買嘢嘅都係大種乞衣
有300蚊coupon咪算執到囉你班乞兒
一大班買唔到既人係到葡萄買到既人
又見到黃子華既魚蛋論
一大班買唔到既人係到葡萄買到既人
又見到黃子華既魚蛋論

葡萄你地mon住全日得果300蚊coupon
同大陸人有乜分別

宜家啲人搶嘢
冇人報警嘅

你用搶嘢比喻喎,宜家明買明賣咁都唔撚明?
做乜鳩,咁都叫苦主
香港人

雖然我唔係苦主
但係果$300 要先洗$600 先用得 ..

係要使$6000
誠哥邊會死錯人
同大陸人有乜分別

你係咪咁撚死蠢唔識分辨是非? 咁樣類比咁叻叻?
同大陸人有乜分別

宜家啲人搶嘢
冇人報警嘅

[全民六合彩] 入黎放低你張六合彩飛
https://lih.kg/930489

贏咗咪撚要呀 笑你賤畜㗎
咁着數想刀仔鋸大樹 贏咗都要嘔返出嚟
強帖 留名
睇各位苦主發窮惡又幾搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞