[豐澤苦主入] 接唔接受豐澤300蚊Cuopon?

189 回覆
92 Like 888 Dislike
好撚爽 睇班乞衣鳩叫
咩叫反口?一睇就知系統錯誤,有著數就扮弱智?
而家畀多12蚊你哋班乞衣呀又唔滿意
抵鳩死啦問心嗰句啦一早都明知係伏啦係人都知係錯系統
都重要貪而家重話要告返人
告人哋唔肯畀優惠你班乞衣呀?
香港人真係肉鳩酸
連登仔=支那仔
連登=貼吧
香港人真係肉鳩酸

12? 點計
香港人真係肉鳩酸

12? 點計

疏ly
見到班乞衣興奮打多咗個1字
連登仔=支那仔
連登=貼吧

高登會員叫天不應部iPhone有問題,落豐澤門市直播理論過程
連登仔偷雞唔成,淨係識做鍵盤戰士上網嘈
連登仔=支那仔
連登=貼吧

高登會員叫天不應部iPhone有問題,落豐澤門市直播理論過程

未見識過段片,可唔可以開下眼界
連登仔=支那仔
連登=貼吧

勁過你班垃圾
連登仔=支那仔
連登=貼吧

叫天不應好似係靚女嚟
現在變咗高登女神

乜都唔做係到up把撚咩,試下又無壞
去銷委會投訴 反正都係300。
你去small claim 去district court 都要比行政費。
去銷委會可以博多d錢賠 真係告都係用銷委會既錢

支持
乞到300蚊仲唔夠?
點解唔接受
唉我部雪櫃
仲話想孝順媽咪

屌你298先肯買 好撚孝順wor
乞到300蚊仲唔夠?

誠哥應該企硬 一蚊都唔好俾班乞衣
上到庭比官當狗咁屌
你咁大個人唔覺得標價唔合理?值過萬既貨做咩折先會折到300蚊
柒到無眼睇
係中國人先會當依d野係小聰明,死雞撐飯蓋仲話人幫理不幫親係奴性

成班乞衣發窮惡
上到庭比官當狗咁屌
你咁大個人唔覺得標價唔合理?值過萬既貨做咩折先會折到300蚊
柒到無眼睇
係中國人先會當依d野係小聰明,死雞撐飯蓋仲話人幫理不幫親係奴性

成班乞衣發窮惡

咪臭係
唔需要解釋點解你唔覺得奇怪
佢地無權咁質問你, 人地標幾錢你咪比幾錢囉屌,
成班乞衣同支那根本一樣
支那人就趁貨車出意外搶橙
呢班乞衣就趁豐澤電腦系統出事用三百蚊買幾萬蚊嘢

其實聽落仲衰過支那人,仲要係度死雞撐飯蓋
負評係俾你條on9
得寸進尺
會唔會買滿 一千先可以用。
唉我部雪櫃
仲話想孝順媽咪

屌你298先肯買 好撚孝順wor

咁講又真係好好笑
同埋雪櫃公用點解係考順

乜都唔做係到up把撚咩,試下又無壞

well done , I sent it too
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞