[豐澤苦主入] 接唔接受豐澤300蚊Cuopon?

192 回覆
92 Like 894 Dislike
聖誕節唔撚係節?

電腦節一蚊電腦
美食節一蚊鮑魚
咁聖誕節係咪應該一蚊聖誕樹呀?
邊撚度得嚟298蚊大電視呀?

咁black friday係賣一蚊顏料定一蚊日曆?
個意義應該係減價唔係貨物種類 而且係不限價錢

利申:冇衝

上面條傻鳩係都要攞電腦節做類比吖嘛
咪比佢睇下自己有幾戇鳩囉
真係上到打官司,就算我知佢係標錯,應該都唔影響我贏定輸㗎喎,你理得我個心點諗。

無知真係好可怕
上幾個post都有人放過類似既判詞出黎啦
唔識英文呀?

告啦告啦 快d集體告啦
你地唔嘔突都唔識停 快d告啦 100%支持
300蚊有咩用?
電腦節一蚊電腦
美食節一蚊鮑魚

咁豐澤有冇賣聖誕樹啊屌你老母

咁你做乜撚嘢要俾果298蚊呀
係咪發現自己唔撚合理呀

睇清楚你自己講乜鳩先啦
九唔撚搭八
電腦節一蚊電腦
美食節一蚊鮑魚

咁black friday係賣一蚊顏料定一蚊日曆?
個意義應該係減價唔係貨物種類 而且係不限價錢

利申:冇衝

上面條傻鳩係都要攞電腦節做類比吖嘛
咪比佢睇下自己有幾戇鳩囉

條友明顯係駁緊你啦
正面回應人啦拉埋我做乜鳩?
搵幫手?

我諗好多人其實都預左冇,所以佢唔派貨都冇所謂,亦都不屑要佢果三舊水,但最on9既係豐澤出錯搞到咁多人比晒啲資料佢登記會員,而家比返自己公司既coupon就算,做乜鳩 ?人地實要幫襯你?本身食水咁深減三舊水好多咩?
如果佢咁樣都得咁個個人整個1蚊買到任何野既網,攞晒啲用戶資料再話個網壞左都得啦
屌你老母香港真係有錢佬商家玩晒,如果呢單野真係比豐澤冇事離場真係充分體現社會不公

咁叻 你整個賣1蚊野網出黎囉 傻閪

on9仔淨係識解決提出問題既人
$300 coupon 有冇使用條款?

$50 x 6 張
單一發票計買滿$1000 可以用1張$50
不適用於減價貨品
只適用於正價貨品
不可使用購買apple 產品
不可跟其他優惠一起使用
使用限期:15 DEC 2018 前

收到都等同廢紙
苦主 打出黎知唔知醜
去銷委會投訴 反正都係300。
你去small claim 去district court 都要比行政費。
去銷委會可以博多d錢賠 真係告都係用銷委會既錢
咁豐澤有冇賣聖誕樹啊屌你老母

係咪發現自己唔撚合理呀

睇清楚你自己講乜鳩先啦
九唔撚搭八

冇嘢講就走啦你
唔使攞尾彩㗎啦
知你柒咗㗎啦
我諗好多人其實都預左冇,所以佢唔派貨都冇所謂,亦都不屑要佢果三舊水,但最on9既係豐澤出錯搞到咁多人比晒啲資料佢登記會員,而家比返自己公司既coupon就算,做乜鳩 ?人地實要幫襯你?本身食水咁深減三舊水好多咩?
如果佢咁樣都得咁個個人整個1蚊買到任何野既網,攞晒啲用戶資料再話個網壞左都得啦
屌你老母香港真係有錢佬商家玩晒,如果呢單野真係比豐澤冇事離場真係充分體現社會不公

咁叻 你整個賣1蚊野網出黎囉 傻閪

on9仔淨係識解決提出問題既人

最撚慘係仲有一班奴隸係度
今次明碼實價買左都可以單方面取消
香港人真係俾大商家欺壓到慣哂
屌你豐澤做錯野送coupon 得$300都算,仲要買滿$600先比用。。。。屌你咩咁撚小家 一於成班買家聯合一齊告佢啦
到時俾個官問點解幾千嘅貨賣幾百,幾萬嘅貨又賣幾百,唔會覺得奇怪咩?

佢個網寫話有聖誕promo,所以我唔覺得奇怪

係咪發現自己唔撚合理呀

睇清楚你自己講乜鳩先啦
九唔撚搭八

冇嘢講就走啦你
唔使攞尾彩㗎啦
知你柒咗㗎啦

你咪繼續活係你個世界到囉 傻閪
到時俾個官問點解幾千嘅貨賣幾百,幾萬嘅貨又賣幾百,唔會覺得奇怪咩?

我會話:外國都有black friday,自然會覺得香港都可以有類似活動。唔通要幫埋商家諗有冇蝕咩

有咩同個官講,我地幫唔到你

不嬲都係咁架啦 唔係真係冇貨咁點?要我係邊搵比你 根本做開網購公司都知cut單好正常
其實上庭點講?佢話mark錯價,單方面cut,去到小額都唔知有咩講,利申聽日想去小額

不嬲都係咁架啦 唔係真係冇貨咁點?要我係邊搵比你 根本做開網購公司都知cut單好正常

咁就唔應該顯示confirmed
而應該顯示processing
成班乞衣發窮惡
上到庭比官當狗咁屌
你咁大個人唔覺得標價唔合理?值過萬既貨做咩折先會折到300蚊
柒到無眼睇
係中國人先會當依d野係小聰明,死雞撐飯蓋仲話人幫理不幫親係奴性

你知個官諗乜?定係你鐘意做狗被人屌
上到庭比官當狗咁屌
你咁大個人唔覺得標價唔合理?值過萬既貨做咩折先會折到300蚊
柒到無眼睇
係中國人先會當依d野係小聰明,死雞撐飯蓋仲話人幫理不幫親係奴性

【一蚊雞電腦】大學生瞓街十日排頭位 $1搶購一萬元手提電腦
最勁係有人問有冇道德,佢覆完自己有冇打冷震?
講咗成日都未告
講咗成日都未告

其他post 都見到有啲巴打報咗消委會定海關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞