[豐澤苦主入] 接唔接受豐澤300蚊Cuopon?

192 回覆
92 Like 894 Dislike
派三百

又做多唔知幾多生意額

乘機撈一筆

銷售策略:
1. 網上超低價賣嘢
2. 取消交易,賴落系統問題
3. coupon 等你嚟返我到畀錢我賺
真係上到打官司,就算我知佢係標錯,應該都唔影響我贏定輸㗎喎,你理得我個心點諗。
不如俾個5折coupon
開post 20 分鐘:
2 : 26

一面倒反對和解

開post 30 分鐘:
5 : 55
派三百

又做多唔知幾多生意額

乘機撈一筆

銷售策略:
1. 網上超低價賣嘢

買滿6000元可以使用的300元現金券 ,並只可用於特定貨品
派三百

又做多唔知幾多生意額

乘機撈一筆

銷售策略:
1. 網上超低價賣嘢

買滿6000元可以使用的300元現金券 ,並只可用於特定貨品

尊貴的客戶:

豐澤網上商店eShop網頁系統,於今日(12月6日)凌晨時份出現故障,產品價格標示錯誤,至今晨約七時問題已全面修復。由此事件造成影響及不便,豐澤深感抱歉。

根據記錄,閣下於上述時間透過網上商店下了訂單。由於上述之故障,閣下之訂單未被接受。我們已通知銀行不會對閣下訂購的產品過帳。倘若閣下已完成付款,我們將盡快把款項退回閣下的帳戶。

對閣下造成之不便,我們表示抱歉。為感激閣下對此事件之諒解,我們為閣下準備了面值三百港元的電子禮券,可於網上商店使用。該電子禮券將於一星期內發送到閣下於豐澤網上商店之註冊用戶帳號內*。

就此事件我們定當作出深入詳細調查,找出這次系統故障的原因,防止同類型的事件再次發生。

如有任何疑問,請隨時聯繫我們的客戶服務熱線2555 5788。

豐澤客戶服務部謹啟

* 每位客戶獲發一張,以閣下的電郵地址作辨認,而非以每訂單計算。
有冇人搞大佢
上到庭比官當狗咁屌
你咁大個人唔覺得標價唔合理?值過萬既貨做咩折先會折到300蚊
柒到無眼睇
係中國人先會當依d野係小聰明,死雞撐飯蓋仲話人幫理不幫親係奴性
下次見到特價記得要問清楚人哋係咪真㗎,會唔會邊度出錯,未答你之前乜都唔好做,如果唔係就係乞衣嚟㗎喇

幫誠哥諗埋,真係多謝曬喎
上到庭比官當狗咁屌
你咁大個人唔覺得標價唔合理?值過萬既貨做咩折先會折到300蚊
柒到無眼睇
係中國人先會當依d野係小聰明,死雞撐飯蓋仲話人幫理不幫親係奴性

照你個邏輯電腦節美食節一蚊電腦同埋鮑魚嗰啲一定唔撚合理啦

膠都廢鳩時畀
上到庭比官當狗咁屌
柒到無眼睇

膠都廢鳩時畀

你都識講電腦節美食節啦
消委會認為消費者網購時以網店標示的價錢購買貨品,付款後商戶應按時送貨,如最終商戶決定不進行交易,消費者有權追討。
苦你老母呀 死乞衣
上到庭比官當狗咁屌
柒到無眼睇

膠都廢鳩時畀

你都識講電腦節美食節啦

聖誕節唔撚係節?
唉我部雪櫃
仲話想孝順媽咪
你畀咗298,賠番300合理喎,
咪即係撻訂咁

膠都廢鳩時畀

你都識講電腦節美食節啦

聖誕節唔撚係節?

電腦節一蚊電腦
美食節一蚊鮑魚
咁聖誕節係咪應該一蚊聖誕樹呀?
邊撚度得嚟298蚊大電視呀?
你都識講電腦節美食節啦

聖誕節唔撚係節?

電腦節一蚊電腦
美食節一蚊鮑魚

咁豐澤有冇賣聖誕樹啊屌你老母
我諗好多人其實都預左冇,所以佢唔派貨都冇所謂,亦都不屑要佢果三舊水,但最on9既係豐澤出錯搞到咁多人比晒啲資料佢登記會員,而家比返自己公司既coupon就算,做乜鳩 ?人地實要幫襯你?本身食水咁深減三舊水好多咩?
如果佢咁樣都得咁個個人整個1蚊買到任何野既網,攞晒啲用戶資料再話個網壞左都得啦
屌你老母香港真係有錢佬商家玩晒,如果呢單野真係比豐澤冇事離場真係充分體現社會不公
商家有冇單方面取消交易嘅權利

無敵條款
聖誕節唔撚係節?

電腦節一蚊電腦
美食節一蚊鮑魚

咁豐澤有冇賣聖誕樹啊屌你老母

咁你做乜撚嘢要俾果298蚊呀
係咪發現自己唔撚合理呀
到時俾個官問點解幾千嘅貨賣幾百,幾萬嘅貨又賣幾百,唔會覺得奇怪咩?

奇你老母咩 ! 佢標298 又關我事呀 見佢平咪買!

岩呀 支持你告啊
睇死咪又係得個講字
你都識講電腦節美食節啦

聖誕節唔撚係節?

電腦節一蚊電腦
美食節一蚊鮑魚

咁black friday係賣一蚊顏料定一蚊日曆?
個意義應該係減價唔係貨物種類 而且係不限價錢

利申:冇衝
睇左註冊AC的條款未..?
我諗好多人其實都預左冇,所以佢唔派貨都冇所謂,亦都不屑要佢果三舊水,但最on9既係豐澤出錯搞到咁多人比晒啲資料佢登記會員,而家比返自己公司既coupon就算,做乜鳩 ?人地實要幫襯你?本身食水咁深減三舊水好多咩?
如果佢咁樣都得咁個個人整個1蚊買到任何野既網,攞晒啲用戶資料再話個網壞左都得啦
屌你老母香港真係有錢佬商家玩晒,如果呢單野真係比豐澤冇事離場真係充分體現社會不公

咁叻 你整個賣1蚊野網出黎囉 傻閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞