[豐澤苦主入] 接唔接受豐澤300蚊Cuopon?

189 回覆
92 Like 888 Dislike
接受,因爲就算打官司都冇乜可能會贏
唔接受,屌你,錢都畀埋你夷家反口?
到時俾個官問點解幾千嘅貨賣幾百,幾萬嘅貨又賣幾百,唔會覺得奇怪咩?
商家有冇單方面取消交易嘅權利
到時俾個官問點解幾千嘅貨賣幾百,幾萬嘅貨又賣幾百,唔會覺得奇怪咩?

奇你老母咩 ! 佢標298 又關我事呀 見佢平咪買!
用咗個300 coupon 算唔算接受和解

我會話:外國都有black friday,自然會覺得香港都可以有類似活動。唔通要幫埋商家諗有冇蝕咩
話時話有冇巴絲打已經報官?
目前 2:15

佢個網寫話有聖誕promo,所以我唔覺得奇怪

有咩問題,你減價我仲要諗有冇問題先買?
去酒樓食一蚊一隻雞
係咪全部到埋單自動變原價
連登有post宣傳 所以有理由相信 你地係知系統錯誤 收皮啦乞衣

連登有post宣傳 所以有理由相信 你地係知系統錯誤 收皮啦乞衣

無從得知個喎,我淨係見到個標價寫住298喎

咁快啲去告啦 死乞衣
開post 20 分鐘:
2 : 26

一面倒反對和解

保留所有權利 一句ko哂啦

咁快啲去告啦 死乞衣

苦主post 嚟㗎喎,唔係當事人就欄返出去喇

僭越法律

咁快啲去告啦 死乞衣

利申: 皮已正

咁快啲去告啦 死乞衣

苦主post 嚟㗎喎,唔係當事人就欄返出去喇

咩叫苦主?而家唔退錢?昆左你錢? 乞衣果然乞衣

建議大家收到email要回覆佢做個record,將來上小額庭有用

敬啟者

本人並不接受貴公司上述之解釋及安排,請按原訂之日期將本人已經訂購之貨物送到送貨地址.
派三百

又做多唔知幾多生意額
派三百

又做多唔知幾多生意額

班乞衣撚有錢咩
派三百

又做多唔知幾多生意額

班乞衣撚有錢咩

佢地會平放架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞