有冇人Sem尾壓力大? 入黎吹下水

1001 回覆
261 Like 5 Dislike
商科都有分marketing呀finance個啲架嘛
考衰咗個final 冇心機再溫書
我嗰科係retailing,marketing and management
mid term已經炒炒地
聽日考final
仲有兩課
我唔想retake
一樣mid term 衰咗,C我都要,唔retake 就得
我只係想GPA有3 above
咩都有wo..
應該都會易搵到既我估
聽日考final 好驚
早啲瞓休息夠仲好!
屋企人見你日日喺屋企就屌鳩你唔返工 返左學校就屌你日日出街唔做野 明明就去邊都係溫書做assignment 屌你老味嘈閪住哂
聽日考final total有六科
Midterm 已經全部炒哂
溫極都溫唔入腦。。
我試都未考,成個sem好忙,星期一要考試,琴日星期五都要返去做group project
已經冇晒心機溫書
好想搵地方呻,又唔想對住啲同學放負,廢事影響人
係呢到呻啦 大家一齊頹
今日會唔會得閒睇下啲notes呀
Final就算要pass都有壓力
希望啦 不過我都想同運動有關
做paper定溫final好
我自己做pj就認真 溫final就hea住 始終唔影響到人
我上個月都係咁 兩日就有一份assignment/presentation
但上司又話公司好忙 叫我返多啲兼職
結果我頂硬上 每日放學就去做野 放工又趕功課
一個禮拜都訓唔到10個鐘 結果入左醫院
絲打 返工個度唔好驚了 最緊要身體同GPA
讀書讀到癲
有d想嘔同成日肚痛
呢個sem好撚chur 完sem又要搞fyp Dllm
一陣final 現家仲未訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞