有冇人Sem尾壓力大? 入黎吹下水

1001 回覆
261 Like 5 Dislike
係囉兩樣都試試佢真心yr 1都係摸索階段
唉,放棄,唔會識 無3 了
係呀 year1成績唔count towards個degree成績 不過搵placement嗰時會睇
搵placement會搵番香港定外國呀
應該都係英國 因為我係third year placement 佢可以揀study abroad/placement 或者每樣半年都得 但我而家已經係study abroad啦嘛 半年半年咁又唔咸唔淡 同埋我想搵啲係sports機構嘅placement 英國會多啲機會
sports機構做business野?都幾得意咁
third year咁下年就grad wo
屌你老母!!!!!!
本身想讀sports management嘅 但諗住之後都會返香港做嘢 香港啲sports又唔蓬勃 所以先揀返啲broad啲嘅商科 但我都係想份工有啲運動嘅元素 會無咁悶
‘third year placement’係一個term呀 我first year咋
啊係!sorly一時get錯野
香港都有sports既野讀架我知但真係唔多🙈
運動呢家野就真係唔係我強項
其實運動都唔係我強項 只係我僅餘有興趣嘅嘢
有興趣都好 我就真係幾乎無
覺唔覺d同學好似好易打份paper出嚟
自己一隻字都好難嘔
我都係幾乎無呀 如果唔係唔洗揀商科啦
商科可以話第時易搵出路囉
依架仲唔去溫?係咁易睇下啲notes都好
每逢deadline都係開夜車咁嘔字出嚟
其實一路都唔想自己再係咁懶
但係我又懶得去改變
每次一咁樣諗就覺得自己好撚垃圾
啲deadline連住黎
有兩份遲咗交
一份遲咗一粒鐘,另一份10分鐘
Stress is for the weak
係咩 唔係話市場飽和咩
4個final 加油 要爆四呀
勁多野要處理俾我都搞唔掂啦
番工個到你都係因為學校野先請咁多假架姐我諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞