有冇人Sem尾壓力大? 入黎吹下水

1001 回覆
261 Like 5 Dislike
後日開始連續3日考3科
有,今個聖誕终於約到,但可惜都係唔齊人
終於完左一個禮拜5份project同present 仲要有個freerider 屌佢老母每日10幾個鐘係學校 聽日考試已經無心機溫
個腦已經塞唔到咁多野落去 成37課
同路人
一個禮拜三個present
五日寫左三篇文
琴晚仲夢見自己project咩都無做比grpmate屌
痴撚線
呢個世道 真係有好多野係我地理解不能
再了解多D就會發覺呢個世界真係好唔公平
政府幫唔到社會既時候
可能真係要社會既唔同人自己團結番 去爭取自己應有既野
咁聽落 其實都係得番一條路揀...........

辛苦佐咁耐 臨尾失手放棄真係幾可惜
皮已收 不過應該pass到嘅 (30%)
考試自己可以努力到 盡力做啦 !
得閒上黎講下 你會知你唔係自己一個人
係呀宜家 year5
因為想chur埋個minor所以要21cred
本身對自己major一啲興趣都無
讀得好辛苦 成績又差
巴打你真係好正面
勁有壓力,唔想今嗰sem過唔到3
之前成績意外唔錯令屋企而家比左好大期望我,識落既Gp mate又都係班好chur既人
但今年成個Sem都讀唔上心,exam又完全溫唔入腦,好怕成績突然衰哂之後連Gp mate都無埋
屌一粒字都記唔到入腦
來緊日日都有考試 不過考完就可以睇利獌大戰
same
已經半放棄狀態了
我讀 大電今個sem 36 cred
半工讀真係好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞