FIFA19 Ultimate Team討論區 (112) 教練, 我好想炒卡

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
新手想問各巴打,抽到德甲高rate係咪hold到potm先賣好?
中堅都睇體力
8 pack 得隻untrade mertens 同if bakayoko
個個棄晒驚
冇晒人
無知一問
咩叫totgs
個個星期見到堆quick sell人仔,好難唔棄
買左隻sf馬列斯 唔識用
cut in 左腳 finesse 死角
左中堅用benatia 配sif ccc尼
定miranda 配漢丹
定juan jesus 配if alisson

第一對
好奇有個想法,如果啲icon變哂以前打個隊波,一樣要砌chem無得任連 會唔會好玩好多
Yashin點連
如果打過幾隊波就按返佢個能力去跟返佢果個時期打咩隊 例如baby雲達沙就阿積士 中間個隻就富咸 prime就19000咁 純fd

拎住呢條波無慾無求,清晒transfer list + 依家既現金有1.1m, 升級後防好定買隻icon 玩下好

包皮世三mahrez pogba 唔想轉,KDB硬吹
好奇有個想法,如果啲icon變哂以前打個隊波,一樣要砌chem無得任連 會唔會好玩好多
Yashin點連
如果打過幾隊波就按返佢個能力去跟返佢果個時期打咩隊 例如baby雲達沙就阿積士 中間個隻就富咸 prime就19000咁 純ff
Sif ccc 尼都斷左貨/頂價緊
好似manager咁有league card已經好好多

拎住呢波無慾無求,清晒transfer list + 依家既現金有1.1m, 升級後防好定買隻icon 玩下好

包皮世三mahrez pogba 唔想轉,KDB硬吹
頭先手痕報返wl
因為聽日冇野做
純粹覺得而家個個狗屎垃圾最勁個堆icon砌哂一齊就算 無左一開始個原意要你用個腦去砌隊
呢條撚樣,我臨射12碼即刻彈game走,搞到我卡撚左
有得課金既game就預左一定pay to win
畀得起錢就有一定優勢
如果唔夠人勁就唯有用技術
其實坦白講 我唔係D咩 pro player hea player用自已鐘意嘅球員就算啦 反正仲有9個月 隻game又重黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞