豐澤 堅定流?

1001 回覆
318 Like 21 Dislike

誠哥賣咗中環中心係唔同d嘅
班手下咁天才會唔會激到誠哥從香港撒資
誠仔,我唔貪心架,自用非炒家
傻啦,梗係搞返掂呢壇野先收信啦
其實條款係講佢會盡力更新個價(出面平左佢要跟住平果d)而唔係賣完比你再改你訂單個價
4.1
Our e-store accepts payment by designated credit cards, debit cards or other designated electronic means as specified by us. All product prices listed are in Hong Kong dollars. The prices listed in our e-store may differ from the prices of the same products in our physical shops. The applicable price shall be the price listed in our e-store as at the date of purchase.
放心 最大可能係唔認數
買唔到 想自用

我唔貪心,有得刷牙都爽
授權佢拎298啫 好似再收返要再同意?
Server error
正價嘅淨係我alienware已經過limit
我都唔覺得會真係送到
只係突然諗到呢個情況咁會點
唔洗排啦
頂好想買曬sony啲相機再換咗部MacBook air
留名睇豐澤最後一句唔認數都無人夠膽出聲
之前有個機票網都係咁壞 最後認數
無可能

係果一刻佢網站標既已經係賣價,你買左,佢標錯價再改點都要問過你
佢一句話電腦故障
你又吹得佢漲咩
佢肯認我求其一張單已經夠
平時賺咁多 益下啲小市民 唔貪心
試都唔洗試 明知冇可能出貨 仲比凶宅賺埋會員數目
已經入唔到 豐澤好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞