【I/A】 PES 2019 mobile POST呢牛清 (67)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
go
lag到啲cb冇反應,落鏟又慢半拍
仲有lag?
Av
Find me try try
go
Go

撞撞波又係去哂你個邊
Reli bad luck
Let’s try one more then sleep

Server lag
撞撞波一多,就係server lag 問題
同埋卡華蹟出唔到波
你堆中堅都派膠
我個wifi有時lag
重開又會好返啲咁
唔關事的,日本仔自己server問題

你去打pvp香港對香港會發現好順
日本對香港都係
但friendly 同 pvp 兩條channel band width
佢仲未改番
加上呢期臨近更新
人又多番
呢幾日係lag 機高峰期
大家將就下
Me 同newbie 解釋下 pes lag 機
Pvp 同 friendly 係兩條唔同既既隊
Konami 將 pvp ,friendly 既流量控製比例改左9:1,5:2 左右
所以打pvp 好少出現lag 既情況,由期同區vs同區
但friendly 流量就慢過pvp ,所以就算同區都會lag

情況同2部電話,原部2部都係3G 上網
而家收到左1部4G,1部2G
上網慢左
Lag 機球員會出現下面問題:我
-傳ball delay
-撞撞ball
-中堅派膠
Lag機已習慣,輕鬆照贏
自從有咗c7 覺得6星一啲都唔難打 不過真係有劇本 每星期總會有幾場射極唔入 球員唔走位 失位 今星期打親比利時就係咁
如果有c朗加羊打雙箭頭,簡直無敵
咪就係 直接吊個高波都搞撚掂 根本入面直頭有腳本 有啲位用完save load開返 佢又入過 啲電腦好撚精
只不過打六星多tp 和左都有1700 輸都有1000
先叫符合我心目中既經濟效益 konami 屌你 比我中c7
琴日50000巡迴兩個金又中垃圾
直接比c7 neymar 我啦 玩左六十幾年一個勁教練又無 日日八點扯撚哂旗等教練 比啲400幾我屌你
我估佢轉2019無耐就會有活動
到時大把你揀
六星電腦面前,C7都要訓低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞